Camus Cognac, Borderies VSOP

499,00  m/Moms
( 399,20  u/Moms )
ekskl. levering

One of a kind! Kun fremstillet i et meget begrænset nummereret oplag. En oplevelse ud over det sædvanlige, her er virkelig kælet for detaljerne!

70 cl. 40,0 %

Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Camus Cognac, Borderies VSOP

One of a kind! Kun fremstillet i et meget begrænset nummereret oplag. En oplevelse ud over det sædvanlige, her er virkelig kælet for detaljerne!
Elegant, frisk og balanceret Denne limited edition cognac fremstillet 100% på Ugni Blanc druer, nøje udvalgt til denne cognac. Denne drue anvendes for dens unikke evne til at skabe cognac med intense aromaer og finesse.
De anvendte Eaux-de-vie (sprit) i denne cognac er destilleret efter hemmelige forskrifter, der er gået i arv i Camus familien siden grundlæggelsen. Under destilleringen udtrækkes alle druernes aromaer, inden spritten lagres på egetræsfade i kældre med styret fugtighed. Dette er med til at fremelske den finesse og elegance man finder i denne unikke cognac.
Farve: I glasset er cognacen smuk gylden med orange strøg.
Duft: Duften byder på vanilje og orangeskal med elegante krydrede strejf og en fin sødme.
Smag: Smagen er cremet og med flot struktur, noterne fra duften går igen og suppleres af noter af mandel og egetræ. En meget elegant cognac med vedvarende eftersmag.
Land: Frankrig
Område: Cognac
Alder: N/A 
Drue: Ugni Blanc
Indhold: Cognac
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 40,0
 
- I.W. & S.C. 2015  San Francisco 2015
 - Flaskehalsen 13-12-2018 “Cognac kan af og til være en stram og heftig oplevelse, men når man når op i en klasse, hvor der er kælet for detaljerne, kan man for alvor finde den sande cognac-sjæl i de gyldne dråber. Denne cognac er rendyrket namnam med sin eminente blødhed og flotte struktur i smag og konsistens. der er vanille og citrusfrugter i flot samspil, og det er en smagstyngde, der er overvældende uden at være voldsom. Den er blød på den lækre og lidt smøragtige måde men med masser af plads til modspil fra både alkohol og syrlige finesser. Til prisen er dette en usædvanligt flot flaske, der står som en sublim gaveidé til cognac-elskeren.”
 - VinAvisen 03-12-2018Her har vi en cognac, der kræver en lille forklaring. Den er for det første "single growth certified" - altså med en attest på, at druerne kommer fra en enkel mark, og for det andet får man flasken i en meget speciel bæretaske af imiteret læder, hvori der også er placeret en lille 5 cl flaske med vinen - en slags prøveflaske. Vi har aldrig set noget ligende, og det har nok også været meningen ... det er en flot gaveartikel. indholdet er en yderst lækker cognac med en løfterig duft og en blød, moden og afrundet smag med en vidunderlig sødme. en drik, man sidder og varmer og slynger i hånden og nyder i små sip. slyng og sip!”
 - FinansBureauet 14-11-2016 “Som navnet antyder en cognac fra borderies, og det mærkes i form af dens meget aromatiske og kraftfulde karakter. imponerende næse med floralt præg tilsat toner af abrikoser og orangeskal og intensiv mund med fin længde og righoldige mængder brun farin, kokos, figen og valnødder.”

 

Fremstilling: Camus ejer 4 destillerier, der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Cognac bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.
Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Efter Cognacens lagring på egetræsfadene får den en ravgylden tone og egetræets delikate duft. For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.
Om Producenten: Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.
Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler