GARVEY ESPLÉNDIDO BRANDY

129,75  m/Moms
( 103,80  u/Moms )
ekskl. levering

Fløjlsblød og delikat brandy, den perfekte afslutning på et godt måltid.

Størrelse: 70.00 cl , Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

GARVEY ESPLÉNDIDO BRANDY

Den perfekte afslutning på et godt måltid.

Fløjlsblød og delikat: I glasset er brandyen smuk ravfarvet. Den liflige duft er vedholdende og ren. Smagen er fløjlsblød og lækker med let bitre noter af træ fra fadlagringen.

Garvey Espléndido Brandy er perfekt at nyde let afkølet efter måltidet, men den gør sig også godt i drinks. Prøv evt. at servere den til søde sager eller tørret frugt. Serveringstemperatur: 10-15°C

Fremstilling: Garvey Espléndido Brandy er lavet på de bedste råvarer og lagret efter det traditionelle system med Criaderas og Soleras, hvor forskellige årgange blandes, indtil den rette lagringstid er opnået, hvilket i dette tilfælde er ni måneder.

Om Producenten: Sherry kommer fra den sydlige del af Spanien, i området der rettelig hedder Jerez. Her fremstilles en af verdens største og mest komplekse vine, Sherry. Størstedelen fremstilles på den relativt neutrale Palomino drue, hvor det meste af smagskompleksiteten kommer fra de unikke lagringsmetoder der bruges til at fremstille de forskellige typer af Sherry.

Garvey er et af de ældste huse i området, grundlagt helt tilbage i 1780 af William Garvey, en irsk aristokrat. Han fik hurtigt Garvey til at være en af de førende producenter i området og trods skiftende ejerskab er Garvey stadig en af de førende bodegaer i området.

Land: Spanien
Alder: N/A
Årgang: N/A
Indhold: Brandy
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 36.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler