CHATELLE BRANDY, NAPOLEON

149,75  m/Moms
( 119,80  u/Moms )
ekskl. levering

En udsøgt fransk Brandy, destilleret med største omhu og tålmodighed. En fantastisk blanding af frugt, krydderier og egetræ.

Størrelse: 70.00 cl , Alkohol (%): 40.00
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

CHATELLE BRANDY, NAPOLEON

En udsøgt fransk Brandy, destilleret med største omhu og tålmodighed. En fantastisk blanding af frugt, krydderier og egetræ.

Blød, fyldig og aromatisk: Chatelle Napoleon V.S.O.P. har en smuk ravgul farve med gyldne strejf. Duften er præget af egetræ med noter af nødder. Herudover anes svesker, honning og krydderier. I munden opleves brandyen fyldig og silkeblød med en kraftig, aromatisk vedholdenhed og lang eftersmag.

Chatelle Napoleon V.S.O.P. French Brandy er en fornøjelse at nyde enten ren eller med isterninger. Derudover gør den sig fremragende som ingrediens i forskellige cocktails og long drinks. Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling: I 1828 skabte Abel Planat denne sjældne franske Brandy, Chatelle, der med sin udsøgte blanding og elegante design hurtigt blev kenderes favoritbrandy. Planat opkaldte Chatelle efter sin oldefar, Châtelain (Lord) af La Faye Castle og påførte ”N” som en inskription på våbenskjoldet for at hylde mindet om broderens nære venskab med Kejser Napoleon I.

Chatelle Napoleon er fransk Brandy, når det er bedst. Den destilleres med største nænsomhed og lagres på små egetræsfade, hvilket gør brandyen til en fantastisk oplevelse med sin blanding af frugt, krydderier og egetræ.

Om Producenten: Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 - og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far - der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Land: Frankrig
Alder: N/A
Årgang: N/A
Indhold: Brandy
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler