Original Dr. Nielsen Bitter

139,75  m/Moms
( 111,80  u/Moms )
ekskl. levering

Et ekstrakt af 8 forskellige urter danner grundlaget for Original Dr. Nielsens Bitter, som er karakteriseret ved en blid og behagelig smag. Den kan bruges som en aperitif eller som et stimulerende middel.

70 cl. 38,0 %

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Original Dr. Nielsen Bitter

Et udtræk af 8 forskellige urter - heriblandt pomerans og stjerneanis - danner basis for den blide og karakterfulde Dr. Nielsen’s Bitter. I duften nikker vi især genkendende til anis, mens smagsspektret spænder vidt over de benyttede urter og afrundes i en raffineret, perfekt afstemt eftersmag. 

Historie: 1997 var året hvor Original Dr. Nielsen’s Bitter næsten blev forgyldt. Ved The International Wine and Spirit Competition i England fik bitteren tildelt en sølvpræmie. Kun 0,8 point var den velsmagende bitter fra at opnå guld, men det flotte resultat ville givetvis have glædet Dr. Nielsen, som i dette år ville være fyldt 100 år.

Men hvem var denne Dr. Nielsen? Han var en ivrig jæger og friluftsmenneske, som indtil 1937 boede i en sidefløj til Hobro Apotek, hvor han sammen med sine gode venner, apotekerfamilien, lagde et stort arbejde i at finde “den rigtige bitter”. Mange aftener blev brugt, før det en dag i de ellers så mørke 30’ere lysnede - en alsidig bitter med mange anvendelsesmuligheder var fundet! I 1988 gav Dr. Nielsen’s familie opskriften videre, og lod Johs. M. Klein Distribution A/S’ vinkyper færdiggøre værket.

Skal man dømme ud fra salgsudviklingen, har danskerne dog for længst tildelt bitteren guld, og forbrugerne i vores nabolande. Norge og Tyskland nyder også i stigende omfang bitteren.

Servering: Nydes bedst ved stuetemperatur. Den kan bruges som en aperitif eller som et stimulerende middel.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Bitter
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 38.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler