Jägermeister, Bitter

159,75  m/Moms
( 127,80  u/Moms )
ekskl. levering
Jägermeister stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Jägermeister er en helt special bitter, indeholdende 56 forskellige planter / rødder / frugter og blomster. Her er et lille udpluk af dem: Rabarberrod, ensianrod, angosturabark, bynke, lavendelblomster, melisse, pimpinelle, fennikelfrø og lakridsrod.
Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Jägermeister, stammer tilbage 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster macereres i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud. Dette koncentrat, som har en alkoholstyrke på knap 70%, lagres på store egetræsfade i mindst 12 måneder; først da opnås den helt perfekte kvalitet.

Jägermeister er en helt special bitter, indeholdende 56 forskellige planter / rødder / frugter og blomster. Her er et lille udpluk af dem: Rabarberrod, ensianrod, angosturabark, bynke, lavendelblomster, melisse, pimpinelle, fennikelfrø og lakridsrod. Derfor er Jägermeister heller ikke markedets billigste bitter. Navnene på de øvrige ingredienser vogter Jägermeister over som en dyb hemmelighed.

Jägermeister er i dag rykket op på en flot 9. plads på listen over verdens mest solgte spiritusmærker. Reklamefilm med slogan’et ”serve ice cold” har trukket mange nye tilhængere til og har givet Jägermeister lidt af en revival. Reklamefilmene er i øvrigt skabt og udviklet i Danmark.

Servering: Den klassiske måde at nyde Jägermeister Bitter på er som et iskoldt shot, enten alene eller sammen med øl. Kan også benyttes som mixer i drinks.

Prøv også den kendte Jägermeister Brandbil. En forfriskende drink-idé bestående af 1 del kold Jägermeister og 4 dele rød sodavand samt isterninger. Pynt med en citronskive.

Eller hvad med en JägerBlaster med 1 del kold Jägermeister og 4 dele energidrik samt isterninger eller en Jägersoldat, med 1 del kold Jägermeister og 2 dele Rose’s Lime og grøn sodavand og is. Pynt med en skive lime.

Land: Tyskland
Indhold: Spiritus
Type: Bitter
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 35.00

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler