Bornholmer Honningsyp

159,75  m/Moms
( 127,80  u/Moms )
ekskl. levering

En gammel tradition fra 1400 tallet, en mild og sødmefuld dram til f.eks. saltstegt sild, eller andre af de traditionelle frokostborde i vintertiden. Den bornholmske honningsyp får en snaps til at smage sød, rund og fyldig. Den er iøvrigt perfekt til julefrokost !

Vægt: 1,35
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En gammel tradition fra 1400 tallet, en mild og sødmefuld dram til f.eks. saltstegt sild, eller andre af de traditionelle frokostborde i vintertiden. Den bornholmske honningsyp får en snaps til at smage sød, rund og fyldig. Den er iøvrigt perfekt til julefrokost !

Den Bornholmske Spritfabrik har i samarbejde med Den Gamle Skole fremstillet denne Honningsyp ud fra gamle bornholmske traditioner og med så stort indhold af bornholmske produkter som det i dag er muligt. Honningen stammer fra fra ca. 8 millioner bier der i sensommeren har haft travlt med at indsamle honning i den bornholmske natur.

Den Bornholmske Spritfabrik, der har produceret den, med bl.a. Bornholmer Akvavit er fremstillet ud fra opskrifter og håndværksmæssig omhu der stammer tilbage fra Hasle dampbrænderi.

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Akvavit
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 32.00

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler