Ækvator Akvavit

199,75  m/Moms
( 159,80  u/Moms )
ekskl. levering

Ækvator Akvavit er en blød og mild akvavit, som lagres på egetræsfade, der tidligere har indeholdt madeira. Under lagringen på disse fade krydses ækvator på sin rejse fra København til Cape Town og retur.

70 cl. 40,0 %

Vægt: 1,5
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Ækvator Akvavit

Smag: Ækvator Akvavit har en blød og mild akvavit med en gylden farve. Smagen er behagelig krydret med stor blødhed. I Bogen om snaps skriver forfatteren Jens Tholstrup: Indflydelsen fra madeiraen fornægter sig da heller ikke, og er man ude efter blød, sød og mild akvavit, så er Ækvator Akvavit et godt bud.
Fremstilling: Ækvator Akvavit er en blød og mild akvavit, som lagres på egetræsfade, der tidligere har indeholdt madeira. Under lagringen på disse fade krydses ækvator på sin rejse fra København til Cape Town og retur. Temperaturforandringerne og skibets duven i "søen" har en modnende virkning på akvavitten.

VinAvisen - 5 stjerner
(19/12-2016) "En akvavit, der leder tankerne hen på en velassorteret julefrokost. Sammen med noget godt bryg vil den sætte prikken over i'et på sild, laks, rødspætter og frikadeller. Det er en dejlig krydret akvavit med en lang aromatisk eftersmag. Dens navn skyldes, at den har været på en tre måneder lang sørejse fra København til Cape Town og tilbage igen og herved har krydset ækvator to gange. På hele turen har akvavitten ligger på fade, der tidligere har indeholdt madeira. Fadene, skibets rullende bevægelser og de skiftende temperaturer undervejs skulle ifølge teksten bag på flasken have givet akvavitten ekstra modenhed og blødhed. Moden, blød og meget lækker er den i hvert fald." 
VinAvisen - 5 stjerner(Uge 51 / 2015) "Denne akvavit er modnet i madeira-fade, og mens den har ligget på fad, har den været en tur over Ækvator og tilbage igen. Det er en rigtig lækker snaps med en god duft af dild og kommen og med en fin, rund og blød smag - der dog samtidig har den fornødne styrke og rygrad til at matche de lidt federe retter på det store julebord..." 

MetroXpress - "Testvinder"

Spis Bedre(december 2012) Chanet Deleuran: "Den rustikke flaske indeholder lettere parfumerede dråber, som kommer fra lagringen på gamle Madeirafade. Akvavitten er gylden fra opholdet på fadene hen over Ækvator. Flasken gør sikkert, at den er populær på julefrokostbordene."
Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Akvavit
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40,0
 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler