Fabiano, Bardolino Classico

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
Dejlig frisk og frugtrig rødvin fra den historiske landsby Bardolino, på Gardasøens østlige side. "Italiens svar på en cru beaujolais".
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Dejlig frisk og frugtrig rødvin fra den historiske landsby Bardolino, på Gardasøens østlige side.

Området og Producenten: Bardolino Classico regionen ligger i et smukt bølgende, bakket landskab, hvor der har været vindyrkning i mere end 3000 år. Vinstokkene vokser tæt i den frodige, frugtbare jord. Bardolino Classico er produceret på følgende druesorter: Corvina 60%, Rondinella 25%, Molinara 10% og Negrara 5%. Druerne er høstet i fint vejr i slutningen af september og i begyndelsen af oktober.

Vinen: Vinificationen er traditionel. Udblødningen af farven fra skallerne varer i 6 dage, indtil mosten har antaget sin flotte røde farve. Gæringen finder sted på rustfri ståltanke, ved en lav kontrolleret temperatur på 18–20°C. Når gæringen efter 15 dage er forbi, lagres vinen på rustfri ståltanke, indtil aftapningen på flaske.

I Glasset: Fabiano, Bardolino Classico, har en flot rød farve, frisk duft af røde bær og jordbær. Smagen er fløjlsblød, frugtrig og saftig med forfriskende balance. "Italiens svar på en cru beaujolais".

Servering: Dejlig rødvin til lettere retter af kalv, gris, fjerkræ, grillet fisk, milde oste og "hygge" på terrassen. Server v/12-16¤C

Pressen:
Årgang 2011
Den Korte Avis - 6 stjerner - "Druerne til denne behagelige og ukomplicerede vin dyrkes på østsiden af Gardasøen i landsbyen Bardolino...smuk rød farve, og smagen er fløjlsblød og afslutter med megen frugt." (23-04-2014)

VinAvisen - 5 stjerner - "En dejlig let og imødekommende rødvin med god saft og fine krydderier. Den har også et strejf af sødme, som mange vil kunne lide. Nyd den let afkølet til en ekstra god kyllingeret." (Uge 12 / 2014)

Årgang 2010
VinAvisen - 5 stjerner (Uge 21 / 2013)

BT - 5 stjerner / "GULDMEDALJE" - "Medium fyldig, behagelig, frisk rødvin med flot, rund smag af modne kirsebær, brombær, grønne krydderurter ogjordbær. Lækker frisk rødvin." (02-03-2013)

Land: Italien
Område: Valpolicella (Veneto)
Årgang: 2014 
Drue: Corvina 60%, Rondinella 25%, Molinara 10% og Negrara 5%
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 12.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler