Bixio Corvina Rosso Veronese IGT

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
En fremragende og fyldig vin fra det bakkede landskab i Valpolicella-distriktet.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En fremragende og fyldig vin fra det bakkede landskab i Valpolicella-distriktet.

Området og Producenten: Corvina IGT Verona fremstilles på en af Bixio-familiens vingårde, Badin Agricultural Company, i Valpolicella-distriktet i det nordlige Italien. Her byder det bakkede landskab på perfekte betingelser for de lokale druesorter, bl.a. Corvina som bruges til denne unikke vin. Området er kendt af mange danskere, når ferien holdes øst for Gardasøen. Her er bakket og varmt, og jorderne yder optimale forhold til de lokale druesorter. Her, som andre steder i Italien, fremstilles de bedste vine på druesorter, der er tilpasset mikroklimaet. Jorden består af tør kalksten, som hviler på en hård undergrund af kalksten, et veldrænet og meget frugtbart voksested for Valpolicella-distriktets klassiske druesorter.

Vinen: Vinen er fremstillet på 100% Corvina Veronese-druer. Som ved fremstilling af Amarone høstes druerne ved optimal modenhed og lægges derefter til tørre på måtter, der er særligt egnede til dette. Druerne presses derefter let og fermenteres efterfølgende på egetræsfade. Efter endt fermentering lagrer vinen på kirsebærfade i 6 måneder, hvorefter den tappes på flaske.

I Glasset: Vinen har en dyb intens rød farve i glasset med fine granatfarvede reflekser. Duften er intens og frugtig med fine krydrede toner. I munden opleves vinen fyldig, varm og intens.

Servering: Server denne dejlige rødvin til grillet kød eller vildt. Prøv den også til lagrede oste eller som "meditation". Server v/16-18ºC.

Pressen:
Årgang 2013
VinAvisen - 5 stjerner - "En meget dejlig rødvin, lavet efter Amarone-metoden med de tørrede druer. Vinen har god og fyldig frugt, bløde tanniner, et lille, tørt bid, men også et strejf af sødme. Lang eftersmag..." (Uge 6 / 2017)

Land: Italien
Område: Veneto
Årgang: 2013
Drue: 100% Corvina Veronese
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 13.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler