Chianti Classico D.O.C.G. - Castellani

89,75  m/Moms
( 71,80  u/Moms )
ekskl. levering
Dejlig rødvin til retter med tomat og "grønt", fx kalv, gris, fjerkræ, pizza, pasta og milde tørrre oste.
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Område: Chianti Classico kommer fra den nøje afgrænsede region mellem byerne Firenze mod nord og til Sienas bygrænse 50 km længere mod syd. Området er meget malerisk med store bølgende bakker og dale. Vinstokkene vokser på skråningerne side om side med oliventræer og cypresser, og på de skovklædte toppe ligger castelloer og villaer, Toscana´s ”vinslotte”.

Vinen: Chianti Classico er produceret på følgende klassiske druesorter: Sangiovese 80%, Cannaiolo 11%, Trebbiano 2% og Malvasia 7%, Trebbiano og Malvasia er hvide druesorter. Druerne høstes fuldmodne i september. Vinificationen er traditionel. Druerne afstilkes og skallerne roteres i den gærende most til den har opnået sin rubinrøde farve. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur, som bevarer druernes dejlige frugt i den endelige vin. Efterfølgende lagres vinen i mere end 1 år på en sammensætnig af store slovenske egetræsfade og rustfri ståltanke. Vinene stikkes sammen i god tid, inden de tappes på flaske.

I Glasset: Chianti Classico D.O.C.G. Castellani, har en smuk rubinrød farve og en frugtrig, ”blomstrende” bouquet. Smagen er behagelig medium fyldig med Sangiovese-duens fine struktur og dejlige frugt. Vedholdende tør og blød eftersmag. 

Servering: Dejlig rødvin til retter med tomat og "grønt", fx kalv, gris, fjerkræ, pizza, pasta og milde tørrre oste. Server v/14-18¤C

Land: Italien
Område: Toscana (Chianti Classico)
Årgang: 2012
Druer: Sangiovese 80%, Cannaiolo 11%, Malvasia 7% og Trebbiano 2%
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler