Seduction Syrah, Badet Clément & Co.

79,75  m/Moms
( 63,80  u/Moms )
ekskl. levering
En power Syrah med fylde, balance og stor kompletsitet. Denne rødvin er en oplagt ledsager til mad fra middelhavsområdet, grillen samt kraftfulde gryderetter.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En power Syrah med fylde, balance og stor kompletsitet.

Området og producenten: Badet Clément & Co. blev grundlagt i 1995 af to unge vinproducenter fra Bourgogne: Catherine & Laurent Delaunay. Navnet Badet Clément er dog meget ældre, da det stammer fra en vinhus i Bourgogne, som deres bedstefar købte i 1930erne. Catherine & Laurent Delaunay har suppleret familietraditionerne fra Bourgogne med erfaringer fra arbejde i forskellige af de nye vinlande. I dag producere de vine i de to store franske vinregioner Languedoc-Roussillon og Bourgogne.

Hos Badet Clément & Co. kombinerer man moderne teknik med respekt for de enkelte områders kendetegn og særegne egenskaber. Resultatet er vine med stor personlighed og typicitet.

Vinen: Denne vin er fremstillet på 100% Syrah-druer høstet med relativt lavt høstudbytte fra 20 år gamle vinstokke, der er plantet 150 meter over havets overflade på skråninger i Nîmes regionen i Rhône dalen. Stokkene er plantet i en blanding af tykt ler og kalksten, der sikre god dræning og masser af mineraler i undergrunden. Stokkene skal dog kæmpe for næringsstoffer, hvilket er med til at sikre stærke stokke, der producerer koncentrerede druer med masser af kraft og saft. En mindre del af vinen er efter vinifikationen lagret på egetræsfade.

I glasset: Denne Syrah har en dyb mørkerød farve med en næsten sort kerne. I duften og smagen mødes man af toner af vilde bær som hindbær, stikkelsbær og solbær samt krydderier som kanel og et strejf af mynte. Her er en klassisk Syrah, der byder på ren rig og fyldig oplevelse i munden med en lang og silkeblød afslutning.

Servering: Denne rødvin er en oplagt ledsager til mad fra middelhavsområdet, grillen samt kraftfulde gryderetter. Server ved 14-18ºC.

Pressen:
Årgang 2012
VinAvisen - 5 stjerner - "En varm og fyldig rødvin med en markant sødme, men også med tanniner og en god syre..." (Uge 48 / 2014)

FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Fin sydfransk Syrah med animalsk næse og krydret og pågående mund med dominans af brombær og peber..." (24-11-2014)

Årgang 2011
FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Flot Languedoc vin med markant tanninrygrad, intensiv duft af peber og kirsebær og kraftig mund af moden frugt og friskkværnet peber." (16-09-2013)

VinAvisen - 5 stjerner - "Fyldig og frugtagtig rødvin med sødme, (meget) chokolade, krydderier, mørke bær ... En vin i god balance." (Uge 14 / 2013)

Land: Frankrig
Område: IGP Pays d'Oc (Nîmes)
Årgang: 2012
Drue: Syrah
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 13.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler