Pinot Noir, Castelbeaux, Grande Réserve

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
En god frisk Pinot Noir i den typiske Bourgognestil.
Vægt: 1.350
Lager: Leveringstid er 1-3 hver dag(e).
Log ind her for at købe

En god frisk Pinot Noir i den typiske Bourgognestil.

Området og Producenten: Leverandøren, Les Vins Aujoux, har vingårde og –marker, der strækker sig fra Bourgogne til Rhône og Beaujolais. I sin søgen efter exceptionelle vine, der afspejler hver enkelt vinmarks særegne karakteristika, udvælges kun vine af højeste kvalitet til videresalg. Leverandøren går ligeledes op i at dyrke markerne bæredygtigt. De er IFS-certificeret samt godkendt til at fremstille økologisk vin.
Vinene lagrer enten på flaske eller på fade.

Vinen: Castelbeaux Grande Réserve er en cuvée lavet udelukkende på Pinot Noir-druer hovedsageligt fra det sydlige Frankrig. Den er en blanding af vine fra et bestemt område i Sydfrankrig, hvor vinmarkerne ligger på skråningerne omkring byen Limoux. Vinmarkerne ligger i den ideelle højde for at dyrke Pinot Noir.

I Glasset: Farven er smuk mørk rød med flotte reflekser. I næsen afsløres en duft af let kød og champignoner. Smagen er rig på frugt og fyldt med god mineralitet og friskhed, og noterne fra duften går igen. Lige som en Pinot Noir skal være.

Servering: Den fyldige og frugtrige, aromatiske smag gør vinen perfekt som aperitif, men den er også yderst velegnet til lette kødretter som pølser og kylling. Herudover kan den med succes også serveres til pastaretter og rødt kød. Server v14-18°C.

Pressen:
Årgang 2015
VinAvisen - 5 stjerner - "Denne rødvin er en Pinot Noir, når den gør sig mest umage. Den er let, med frisk frugt, ret tør og med et lille bid, der gør den god til mad - gerne til lidt fede kødretter. Også fin til ost." (Uge 18 / 2016)

Land: Frankrig
Område: Vin de France
Årgang: 2015
Drue: Pinot Noir 
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler