Pere Anselme, Reserve de l’Aube - Vin de Pays d’Oc

69,75  m/Moms
( 55,80  u/Moms )
ekskl. levering
Et brag af en "hverdags" vin. Syrah og Merlot høstet fra godt beliggende marker i det sydlige Frankrig. Intens kraft og blød frugt i smuk harmoni. God rødvin til fx lysere kødretter, fjerkræ, lettere grillretter og buffet, samt tørre oste.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Et brag af en "hverdags" vin. Syrah og Merlot høstet fra godt beliggende marker i det sydlige Frankrig. Intens kraft og blød frugt i smuk harmoni.

Området og Producenten: I Frankrig har man de perfekte jorde og den store viden om hvordan man fremstiller gode vine. Man har en flere hundrede år gammel tradition for at arbejde med forskellige druer. Derfor kan man også fremstille det største og mest varierede udvalg af vine i verden. Vin de pays betegnelsen er lavet for at dække over vine med stort lokalt særpræg, og stadig åbne op for muligheden med at eksperimentere. Der forsøges med ikke helt traditionelle druesammensætninger, hvilket er det vi ser i denne vin. Syrah er en drue der normalt anvendes i det nordlige Rhone, Merlot bruges oprindelig i Pomerol og Saint Emilion. Kombinationen giver en vin med både kraft, struktur og samtidig fylde og blødhed.

Pere Anselme er et gammel og traditionsrigt firma fra Chateauneuf-du-Pape distriktet. I dag råder de over 4 ejendomme i området heromkring. Bl.a. Domaine de l’Aube der er beliggende på den smukke Tave slette med 10 hektar vinmarker.

Vinen: Denne vin er høstet på Syrah og Merlot druer som er høstet fra Domainets 10 hektar med vinmarker. Druerne bringes hurtigt til vineriet hvor de presses og gennemgår den alkoholiske gæring. Herefter lagres vinen i kortere tid inden den aftappes hos huset.

I glasset: Flot rød i glasset med herlig frisk bouquet af røde kirsebær, brombær og hindbær. Smagen er velbalanceret og medium fyldig med god druesødme. Her er noter af røde bær og en anelse krydderi.

Servering: God rødvin til fx lysere kødretter, fjerkræ, lettere grillretter og buffet, samt tørre oste. Server v/14-18 grader

Pressen:
Årgang 2013
Spis Bedre - "ANBEFALET" - "Frisk og frugtbåren med jordbær, hindbær, røde kirsebær. Den runder i smagen med noget vanilje, sød finsk lakrids og lidt toast fra fadet. Drik den til ukomplicerede retter uden for kraftige krydderier eller til en god grillbøf, der ikke er grillet for hårdt." (oktober 2014)

Årgang 2011
FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Fin mellemfyldig fransk vin med fin sødme og markant peberpræg..." (02-11-2012)

Land: Frankrig
Område: VdP (Rhone)
Årgang: 2013 
Druer: Syrah, Merlot
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler