Domaine Lamy, Cabernet Sauvignon - Vin de Pays d’Oc

69,75  m/Moms
( 55,80  u/Moms )
ekskl. levering
Herlig frisk Cabernet Sauvignon fra Sydfrankrig. Domaine Lamy er beliggende i byen Lèzignan-Corbieres i Languedoc regionen, i nærheden af Carcasonne by. Området er begunstiget af Middelhavsklimaet med varme dage og kølige, fugtige nætter, der gør at vinstokkene aldrig mangler vand. Her er typisk solbær frugt og god struktur.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Herlig frisk Cabernet Sauvignon fra Sydfrankrig. Her er typisk solbær frugt og god struktur.

Området og Producenten: Domaine Lamy er beliggende i byen Lèzignan-Corbieres i Languedoc regionen, i nærheden af Carcasonne by. Området er begunstiget af Middelhavsklimaet med varme dage og kølige, fugtige nætter, der gør at vinstokkene aldrig mangler vand.

Domaine Lamy er en stor familieejet ejendom på hele 160 hektar. I gamle dage var ejendommen ejet af biskoppen af Narbonne og der har været vinmarker her siden det 14 århundrede.

Vinen: Denne vin fra Domaine Lamy er fremstillet på Cabernet Sauvignon, der er høstet fra ejendommens gode marker. Gæringen finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur, hvor skallerne bliver længe i den gærende most for at afgive farve og tanniner til den endelige vin. Vinen modnes på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.

I Glasset: Domaine Lamy, Cabernet Sauvignon, Vin de Pays d´Oc, har en smuk dybrød farve og en frisk bouquet af røde bær. Smagen er rig, koncentreret med Cabernet Sauvignons delikate og elegante struktur. Her er typiske noter af solbær og en blød balanceret eftersmag.

Servering: God rødvin til fx rødt kød, mørke kødretter, lettere grillretter og tørre oste. Server v/14-18¤C

Pressen:
Årgang 2011
VinAvisen - 5 stjerner - "...Vinen har en saftig Cabernet-smag i god balance." (Uge 1 / 2014)

Årgang 2009
VinAvisen - 5 stjerner - "Vellavet rødvin, der med sin rene frugtsmag og gode syre er en vin, som mange vil kunne lide..." (Uge 17 / 2013)

Land: Frankrig
Område: VdP (Corbieres-Languedoc)
Årgang: 2012
Drue: Cabernet Sauvignon 100%
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 13.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler