Steenberg, Merlot

189,75  m/Moms
( 151,80  u/Moms )
ekskl. levering
"Fløjl på flaske". Merlot i rigtig flot stil. Her fornemmer man straks slægtsskabet med Pomerol og Saint Emilion, samme charmerende bløde cremede struktur og samme lange eftersmag.
Vægt: 1.500
Lager: Leveringstid er 2-5 hver dag(e).
Log ind her for at købe

"Fløjl på flaske". Merlot i rigtig flot stil. Her fornemmer man straks slægtsskabet med Pomerol og Saint Emilion, samme charmerende bløde cremede struktur og samme lange eftersmag.

Området og Producenten: Steenberg er det ældste sydafrikanske vinhus, grundlagt i 1682, i den maleriske Constantia Valley og med vindyrkning siden 1695. Jorderne blev oprindelig givet til den navnkundige enke, Catharina Ras, som var indvandret fra Lübeck. Constantia Valley anses for at være Sydafrikas bedste vindistrikt.

Vinmarkerne er anlagt på sydøst- vendte skråninger mod det kølige Atlanterhav. Det milde klima med kølige vinde fra havet, den sikre vinterregn og solen giver de bedste vækstbetingelser for vinstokkene. Regnen, som falder i løbet af vinteren, gør at kunstvanding i Constantia Valley kun benyttes sparsomt i særligt tørre perioder.

Vinen: Druerne til vinen er 100% Merlot og kommer fra ejendommens område, hvor jordens evne til at opsuge vand i undergrunden er størst. Arealet blev for flere hundrede år siden klassificeret som Premium jorder.

Merlot druerne høstes i hånden fra vinstokke med mere end 10 års alder. Druerne bringes hurtigt til vineriet, hvor de gennemgår en temperaturstyret gæringsproces, på op til 10 dage. Efter denne bringes mosten på en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, delvist nye. Her lagrer vinen i 14 måneder inden klaring og aftapning.

I Glasset: Fantastisk flot rød i glasset med stor ekspressiv duft af solbær og cedertræ. Duften udvikler sig i glasset og viser stor bredde i frugtspekteret. Smagen er fyldig, med de blødeste modne tanniner. Her er noter af solbær, brombær og sorte kirsebær. Fadets noter ligger flot i baggrunden og tilfører øget kompleksitet til vinen. 

Servering: Fantastisk rødvin allround, men især oplagt til de bedste okse og kalvekødsudskæringer, samt "råhygge". Server v/14–18¤C

Land: Sydafrika
Område: Constantia Valley
Årgang: 2010 
Druer: Merlot
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 13.50

BEMÆRK: Ikke på lager i butik - online bestillingsvare (2-5 hverdage)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler