Copper Lane Reserve, Shiraz/Merlot

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
Fyldig, balanceret og sødmefuld sydafrikansk bulderbasse med masser af modne bær i smagen, lidt krydderi og flot integrerede tanniner.
Vægt: 1.500
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Fyldig, balanceret og sødmefuld sydafrikansk bulderbasse med masser af modne bær i smagen, lidt krydderi og flot integrerede tanniner.

Området og Producenten: I Sydafrika vokser busken "Rhino" vidt og bredt og mørkner landskabet, så det på afstand syner næsten sort. Dette fænomen har givet navn til området Swartland, der kan oversættes direkte til "sort jord", og herfra stammer druerne til Copper Lane. Swartland ligger ca. 50 kilometer nord for Cape Town og er idag et af de nye og spændende områder i Sydafrika. Vinene fra området bliver med god grund stadig mere kendt. I Swartland produceres vine med masser af typicitet af særdeles høj kvalitet, der viser alle de kvaliteter Sydafrika står for, når det kommer til vinproduktion.

Vinen: Copper Lane er fremstillet på Shiraz- og Merlot-druer. Shiraz-druerne bidrager med kraft og fylde, mens Merlot-druerne sikrer en blød og behagelig vin. Druerne er særligt udvalgt af specialiserede vinmagere og høstes, når de er perfekt modne for at sikre en vin i fuldkommen balance. Vinificeringen, som er traditionel, foregår på rustfrie ståltanke for at frembringe en vin, der emmer af moden frugt, og som har en fin lille sødme i en ellers kraftfuld smagsoplevelse.

I Glasset: Copper Lane Shiraz-Merlot fremstår intens rød i glasset med en næsten sort kerne. Op af glasset strømmer noter af modne sorte bær, lakrids og varme krydderier. I munden opleves vinen fyldig og flot balanceret. Her findes de samme noter som i duften suppleret med hints af peber og flot integrerede tanniner. Copper Lane viser al Sydafrikas kraft og varme i et glas vin og bliver hængende i munden længe efter den sidste tår er drukket. En særegen vin der ikke vil skuffe.

Servering: En rødvin til de kraftige retter, som en rød bøf, grill og krydrede gryderetter. Ilt grundigt og server let sval ved 14-16°C for at bevare den gode frugt i vinen.

Pressen:
Årgang 2014
Winelab.dk - 5 stjerner - "Parfumerede skovbær med en anelse nelliker, der står godt til frugten. Mørkt og modent duftunivers. Saftig frugtig smag med en elegant og let syrerig frugt i afslutningen. Mixet mellem Shiraz og Merlot virker. Merlot skaber struktur og krop, mens Shiraz-druerne primært står for at underholde med frugtigheden i duft og smag. Fin struktur og flot ikke-fadlagret vin til en særdeles fin pris." (01-02-2015)

Sjællandske / Dagbladet - "...en sydafrikaner, der stod med en meget mørk, rød farve og en fin vandig kant. Næsen var kraftig med sorte bær, kanel og krydderier. I smagen fandt vi de samme kvaliteter. Og vi kunne glæde os over en lang, lækker og frisk eftersmag." (07-02 2015)

Land: Sydafrika
Område: Swartland (Western Cape)
Årgang: 2014 
Druer: Shiraz og Merlot
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 15.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler