Bellingham, Cabernet Sauvignon, Ancient Earth

109,75  m/Moms
( 87,80  u/Moms )
ekskl. levering
Insisterende og frugtfyldt buldrer denne saftige Cabernet Sauvignon frem med sit charmerende og komplette udtryk.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Insisterende og frugtfyldt buldrer denne saftige Cabernet Sauvignon frem med sit charmerende og komplette udtryk.

Området og Producenten: Historien om Bellingham tager sit udgangspunkt i Franschhoek Valley, hvor vingården blev grundlagt i 1693. Efter at firmaet fik nye ejere i 1940erne, har det gennemgået en stor udvikling, så i dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet samtidig med, at man har holdt fast i traditionerne.

Ancient Earth er en serie vine, som viser forskelligheden i det mere end 500 millioner år gamle landskab, hvor man dyrker vin i Sydafrika. Druerne kommer fra en række vinmarker med meget forskellige jordbundsforhold f.eks. skifer, granit eller den karakteristiske sydafrikanske røde og gule jord. Resultatet er vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger.

Vinen: Druerne til denne vin er høstet i hånden i slutningen af marts måned fra stokke, der vokser i granit og skiferholdig jord med god dræning. Jordbundsforholdene sammen med et varmt klima er med til at sikre små drueklaser, der har kæmpet for næringen og derfor viser stor koncentration og typicitet.

Langsom gæring på 3 til 5 år gamle franske egetræsfade efterfulgt af 9 måneders fadlagring giver bløde balancerede tanniner og en klassik frugtrig Cabernet Sauvignon.

I Glasset: Dyb intens rød i glasset fremstår denne skønne Cabernet Sauvignon. Smagen og duften byder på vilde skovbær, mørke blommer og krydderi fra lagringen på egetræsfade.

Servering: En oplagt rødvin til grillede kødretter eller krydrede pastaretter. Server ved 14-18 grader.

Pressen:
Årgang 2011
Ekstra Bladet - "UGENS BEDSTE VIN" - "Der er knald på! Pivhamrende godt glas." (18-04-2015)

Avisen.dk - 5 stjerner - "Sydafrikansk Cabernet Sauvignon på højt niveau med kirsebær og solbær i næsen, krydret mund med pænt tanninbid og stor frugtfylde. Godt køb til prisen." (07-06-2014)

FINANSBUREAUET - 5 stjerner (02-06-2014)

Land: Sydafrika
Område: 
Årgang: 2011
Druer: Cabernet Sauvignon
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 14.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler