Bellingham, Bush Vine Pinotage, Bernard Series

229,75  m/Moms
( 183,80  u/Moms )
ekskl. levering
En Pinotage, hvor man går efter det ultimative resultat og koncentration af smagselementer. Bush Vine hentyder til måden, vinstokkene står næsten ubeskåret i landskabet.
Vægt: 1.500
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En Pinotage, hvor man går efter det ultimative resultat og koncentration af smagselementer. Bush Vine hentyder til måden, vinstokkene står næsten ubeskåret i landskabet.

Området og Producenten: Bellingham er en producent med en lang historie. Historien udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne. Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden, og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Topserie, fremstillet i meget små mængder fra Bellingham. En hyldest til grundlæggeren Bernard Podlashuk, manden der om nogen har været med til at skabe Sydafrika som vinland. Med denne serie ønsker Bellingham, at ære hans innovative arbejde.

Vinen: Pinotage-druerne til denne vin er udvalgt fra 3 gamle parceller i Stellenbosch regionen. Her er jordbunden præget af skiffer, der giver vinstokkene et hårdt grundlag at arbejde i. Det resulterer i mere spændstige stokke og dermed mere intensitet i druerne. Druerne selekteres først i marken, hvor de enkelte klaser håndplukkes, og derefter sorteres der i kælderen, hvor kun de bedste druer går videre, i de åbne franske træfade der bruges til gæringsprocessen. Efter endt gæring lagres vinen i 12 måneder på franske egetræsfade, hvoraf halvdelen er nye.

I Glasset: En fyldig Pinotage med alle karakteristiske kendetegn. Vinen er næsten sort i glasset med en ekspressiv duft af blommer, røget bacon og lidt trøfler. Smagen er intens med sort frugt i kombination med krydderier fra fadlagringen. Eftersmagen er lang og med bløde tanniner.

Servering: Fantastisk rødvin til grillet kød, oksesteg eller simreretter. Server let sval ved 14-16°C for at fremhæve den flotte frugt i vinen.

Pressen:
Årgang 2011
BT - 5 stjerner - "Kraftig rødvin, fyldig, lang, flot, tæt, saftig smag af sorte bær, krydderier, røget bacon, urter, lakrids, toast og egetræsvanilje." (01-03-2014)

Årgang 2007
VinAvisen - 5 stjerner - "En ekstremt lækker og flot rødvin med bred, blød frugt og en palet af krydderi. Den er kraftig, men samtidig elegant." (Uge 47 / 2013)

Land: Sydafrika
Område: 
Årgang: 2011 
Druer: Pinotage
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 14.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler