Bellingham, Big Oak Red

79,75  m/Moms
( 63,80  u/Moms )
ekskl. levering
Denne robuste blanding kombinerer klassisk solbær intensitet fra Cabernet Sauvignon med saftige morbær og krydderier fra Shiraz i en perfekt afbalanceret blanding. En lækker og saftig vin der er nem at drikke.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Denne robuste blanding kombinerer klassisk solbær intensitet fra Cabernet Sauvignon med saftige morbær og krydderier fra Shiraz i en perfekt afbalanceret blanding. En lækker og saftig vin der er nem at drikke.

Området og Producenten: Historien om Bellingham tager sit udgangspunkt i Franschhoek Valley hvor vingården blev grundlagt i 1693. Efter at firmaet fik nye ejere i 1940'erne, har det gennemgået en stor udvikling, så i dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet samtidig med, at man har holdt fast i traditionerne. Resultatet er vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Spændende, moderne, livlige. Sofistikerede uden at være snobbede, oversøiske med en klassisk karisma. Egenskaber der gør, at Bellingham er kendt og solgt over hele verdenen og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Bellingham: Moderne, klassisk, exceptionelt.

Vinen: Det storslåede egetræ Big Oak på Bellingham Manor er et kendetegn for grundlæggerparret Bernard og Fredagh Podlashuks elskede have. Det var i skyggen af dette træ, de første vine fra Bellingham blev aftappet med håndkraft, og hvor venner og familie af The Pods samledes for at fejre livet i Franschhoek Valley.

De to druetyper høstes i hånden i slutningen af marts og gæres separat sammen med skindet, før de gennemgår en malolaktisk gæring på ældre franske egetræsfade. Herefter modnes druerne yderligere 9 måneder på egetræsfade før de blev stukket sammen til en vin, der viser det bedste af begge druesorter.

I Glasset: I glasset er vinen dybrød og op af glasset strømmer intense noter af mørke bær, krydderier og sort peber. Her er en mediumfyldig og elegant vin med smag af saftige sorte og blå bær, mørk chokolade og krydderi. Vinen har en fin struktur med flotte tanniner og en frugtrig afslutning, der bare bliver ved.

Servering: Dette er en vin, de fleste vil kunne lide, og som passer til mange lejligheder. Nyd den fx til en grillet bøf, en god burger, lam og krydrede pastaretter. Server ved 14-18 grader.

Pressen:
Årgang 2012
FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Røget sydafrikansk pleaser med brændt karamel i næsen og saftig mund med faste tanniner og noter af peber, solbær og vaniljeRøget sydafrikansk pleaser med brændt karamel i næsen og saftig mund med faste tanniner og noter af peber, solbær og vanilje." (04-08-2014)

VinAvisen - 5 stjerner - "En veldrejet rødvin med en dejlig frugtagtig smag, som holder ved længe i munden. I smagen er der mørke bær og et strejf af chokolade." (Uge 2 / 2014)

Årgang 2011 
VinAvisen - 5 stjerner - "En udpræget madvin på druerne Shiraz og Cabernet Sauvignon - en rødvin med en intens smag af sorte bær, der vil gå fint til sommerens grillmad." (Uge 28 / 2013)

Winelab.dk - "Mørkt og saftig duft, hvor mixet mellem Cabernet Sauvignon og Syrah udtrykker en klassisk sydafrikansk lidt røget og støvet stil. Smagen har en stor fylde med røg,moden frugt og et fint fadpræg. Der er tanniner i eftersmagen. Fin madvin og super til grill." (10-07-2013)

Land: Sydafrika
Område: 
Årgang: 2013 
Druer: Cabernet Sauvignon og Shiraz
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 14.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler