Bellingham, Basket Press Syrah, Bernard Series

229,75  m/Moms
( 183,80  u/Moms )
ekskl. levering
Topserie fremstillet i meget små mængder fra Bellingham. En hyldest til grundlæggeren Bernard Podlashuk, manden der – om nogen – har været med til at skabe Sydafrika som vinland. Med denne serie ønsker Bellingham Wines at ære hans innovative arbejde.
Vægt: 1.500
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Topserie fremstillet i meget små mængder fra Bellingham. En hyldest til grundlæggeren Bernard Podlashuk, manden der – om nogen – har været med til at skabe Sydafrika som vinland. Med denne serie ønsker Bellingham Wines at ære hans innovative arbejde.

Området og Producenten: Bellingham er en producent med en lang historie. Historien udspringer fra Franschoek Valley i Sydafrika, hvor de første vinstokke blev plantet for mere end 350 år siden. I dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet. Samtidig har man holdt fast i traditionerne.

Resultatet er spændende, moderne og livlige vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Det er ingen hemmelighed, at Bellingham er kendt og solgt over hele verden og stadig er en favorit på hjemmemarkedet.

Vinen: Fremstillet på 98 % Syrah og 2 % Viognier der giver et elegant blomstret strejf til den lidt hårde Syrah. Druerne høstes i hånden fra udvalgte marker med lavt udbytte. Jordbunden består her af granit og lerskifer – en fattig og veldrænet jord perfekt til vindyrkning. Efter høsten gæres druerne sammen og herefter presses skallerne i en gammeldags vertikal presse.

Denne traditionelle metode er tidskrævende og besværlig men langt den blideste måde, at udtrække essensen i Syrah druerne på. Denne ekstra indsats er det hele værd, og resulterer i smuk vin, der viser hvorfor Syrah, er en af de bedste druer i Sydafrika. Endelig lagres vinen i 18 måneder på nye franske egetræsfade.

I Glasset: Helt sort i glasset med rød kant. Ekspressiv duft af friskkværnet peber, chokolade, kaffe, sorte kirsebær og blommer samt et strejf af violer og lyng. Enorm tæthed i munden med cremet struktur og balanceret fadindtryk. Smagen giver noter af sorte kirsebær, samt lidt krydderi og sødme fra fadlagringen. Meget lang eftersmag med flot blød afslutning.

Servering: Absolut en perfekt rødvin til smagfuldt marineret og/eller grillet kød i de fleste afskygninger. Server let sval v/14-16¤C for at fremhæve den flotte frugt i vinen.

Pressen:
Årgang 2012
Penge & Privatøkonomi - "HØJESTE VURDERING" - "Sørensen: Dejlig syrah-præget duft med fint fad, tæt og sødmefuld, men med godt bid. / Mader: Lækker bærfrugt og touch af cedertræ, elegant stil med både volumen og længde." (februar nr. 2015)

VinAvisen - 5 stjerner - "Et øjebliks stilhed bredte sig hos det ellers ivrigt diskuterende smagepanel, da de smagte denne rødvin. Årsagen var ren og skær nydelse, for denne vin har det hele: En stor koncentreret og aromatisk duft med masser af frugtnoter og en intens og lækker og fyldig smag med friske bær - især kirsebær - og fine krydrede noter samt tilpas eg og syre." (Uge 46 / 2014)

Årgang 2006
VinAvisen - 5 stjerner - "Superlækker og elegant rødvin med tæt, ren frugt og dejlige, let røgede fadtoner i fin balance med frugten. Der er kirsebær, blommer og skovbær, chokolade og kaffe." (Uge 49 / 2013)

Land: Sydafrika
Område:
Årgang: 2012 
Druer: Shiraz 98% og Viognier 2%
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 14.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler