Syrah, Sicilia IGT, Organic

69,75  m/Moms
( 55,80  u/Moms )
ekskl. levering
En drue der er meget populær og kendt fra Australien, og er særdeles god til at tilpasse sig varmt klima: Syrah. Perfekt på Siciliens vulkanske jordbund, hvor den giver en vin med god intensitet. Her er en indsmigrende vin dyrket 100% på økologiske druer.
Vægt: 1.350
Lager: Leveringstid er 2-5 hver dag(e).
Log ind her for at købe

En drue der er meget populær og kendt fra Australien, og er særdeles god til at tilpasse sig varmt klima: Syrah. Perfekt på Siciliens vulkanske jordbund, hvor den giver en vin med god intensitet. Her er en indsmigrende vin dyrket 100% på økologiske druer.

Området og Producenten: Castellani familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på, at kvaliteten af vinen begynder i vinmarken. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker for at opnå endnu højere kvalitet. Alt dette for at Castellani altid vil blive associeret med uforglemmelige vine.

Castellani har også projekter kørende i flere andre regioner i Italien. Her arbejder de sammen med stærke lokale kræfter, og får det bedste ud af de enkelte regioner. På Sicilien har Castellani familien erhvervet sig en række vinmarker med økologisk dyrkede druer. Alle markerne er økologisk certificeret, og anvendelsen af sprøjtemidler samt anden kemi er holdt på et absolut minimum. Dette gør markerne meget bæredygtige og druerne rene i stilen.

Vinen: Syrah-druen er kendt fra det nordlige Rhône og fra det varme Australien. Her på Sicilien er den dyrket økologisk og plantet i vulkanholdig jord. Druerne høstes fuldmodne, og giver en mørk vin med god druetypicitet.

I Glasset: Vinen er dyb lilla-rød i glasset med en intens duft af brombær, bacon og mørk chokolade. Smagen er blød, og har et krydret peber element i den balancerede eftersmag. Smagen byder på varme og sol, der holder længe, og føles ren og fast i ganen.

Servering: En god rødvin til okse- kalve- og svinekød samt pizza og pasta. Server ved 14-18°C.

Pressen:
Årgang 2010
BT - 5 stjerner (14-09-2013) "Behageligt krydret, medium kraftig rødvin med flot og saftig smag af mørke bær, krydderurter, friskkværnet peber og toast".

Land: Italien
Område: Sicilien 
Årgang: 2010
Drue: Syrah  
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 13.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler