Primitivo di Puglia, Campo Di Marzo

69,75  m/Moms
( 55,80  u/Moms )
ekskl. levering
Primitivo er Syditaliens mest berømte drue. En drue der er tilpasset det meget varme klima, og yder optimalt under disse betingelser. God kraft og fylde med ren frugtkarakter.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Primitivo er Syditaliens mest berømte drue. En drue der er tilpasset det meget varme klima, og yder optimalt under disse betingelser. God kraft og fylde med ren frugtkarakter.

Området og producenten: Primitivo di Puglia kommer fra den syditalienske provins Puglia, der danner støvlehælen på Italien. Primitivo er den niende mest plantede druesort i Italien. Den dækker et areal på 17.000 ha, hovedsagelig i Puglia. Druen er fra naturens side udstyret med en relativ tyk drueskal, og kan derfor tåle de mange soltimer, den får i dette område. Primitivo- og den californiske Zinfandel-drue er i familie med hinanden, og har en del af de samme karaktertræk.

Vinen: Denne Primitivo er fremstillet af druer, som er høstet i Manduria regionen og de nærliggende områder. De håndplukkede druer selekteres, og gæringen foretages ved 2325°C. Vinen har ikke modtaget nogen lagring på egetræsfade. Denne rødvin skal helst drikkes ung, når den har sin friske frugt i behold.

I glasset: Mørk farve med sort kerne. Duften er præget af røde kirsebær, hindbær og lidt tjære. En stor mængde frugt i den fyldige smag med noter af kirsebær og balancerede bløde tanniner.

Servering: Dejlig rødvin til mellemkraftige og kraftige italienske kødretter og pasta. Server v/14-18°C.

Land: Italien
Område: Puglia 
Årgang:  2015
Drue: Primitivo 
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 13.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler