Montepulciano d'Abruzzo DOC, Castellani

59,75  m/Moms
( 47,80  u/Moms )
ekskl. levering
Herlig frisk terrassebasker fra det mellemste Italien. Fremstillet på Montepulciano druen der passer bredt til det italienske køkkens pastaretter.
Vægt: 1.350
Lager: Leveringstid er 1-3 hver dag(e).
Log ind her for at købe

Herlig frisk terrassebasker fra det mellemste Italien. Fremstillet på Montepulciano druen der passer bredt til det italienske køkkens pastaretter.

Området: Montepulciano er navnet på en vigtig toskansk vinby, hvor man producerer "Vino Nobile di Montepulciano", men Montepulciano er også den rødvinsdrue, der i Abruzzo anvendes i vinen Montepulciano d'Abruzzo. Montepulciano er en af verdens ældste druesorter. Den kraftige blå vindrue vokser i store dele af det centrale Italien, hvor klimaet er perfekt til den. Montepulciano d'Abruzzo kommer fra den italienske provins Abruzzo på Adriaterhavskysten mellem provinserne Marche mod nord og Molise mod syd. Vinstokkene vokser i det bakkede landskab, hvor modningen er perfekt.

Vinen: Vinen er fremstillet på Montepulciano druer høstet i Abruzzo regionen. Vinificationen begynder med presning og udblødning af skallerne for at opnå den mørke røde farve samt de bløde tanniner i den endelige vin. Gæringen finder sted ved en kontrolleret temperatur. Vinen har lagret på rustfri ståltanke inden aftapningen på flaske.

I glasset: Funklende rød i glasset med lilla kant. Duften er præget af lidt krydderurter og røde kirsebær. En herlig harmonisk smag med lidt tørre tanniner og frisk rød frugt i afslutningen.

Servering: God rødvin til fx lyst kød, kylling, pizza og pastaretter, buffet og hygge på terrassen. Server v/14-16 grader.

Pressen:
Årgang 2013
VinAvisen - 5 stjerner - "En enkel, saftig og frisk rødvin med fine noter af lakrids..." (Uge 14 / 2015)

Land: Italien
Område: Abruzzo 
Årgang: 2013  
Drue: Montepulciano 
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler