Mandus, Primitivo di Manduria, PietraPura

129,75  m/Moms
( 103,80  u/Moms )
ekskl. levering

Med Pietra Pura vinene ønsker Rocca delle Macie at vise det ypperste fra Salento-området.

Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Med Pietra Pura vinene ønsker Rocca delle Macie at vise det ypperste fra Salento-området. Områdets fine karakteristika med druer fra "indfødte" vinstokke i Salento er samlet i denne intense og frugtfyldte Primitivo di Manduria.

Området og Producenten: Rocca delle Macìe blev etableret i 1973, da Italo Zingarelli besluttede at realisere sin livslange drøm ved at erhverve "Le Macìe" vingården i hjertet af Chianti Classico området.

Kærlighed og passion for det toscanske landskab er blevet overleveret fra grundlæggeren Italo Zingarelli til næste generation, som leder virksomheden i dag. I dag ejer familien 6 gårde med mere end 600 hektar i det Toscanske område, hvoraf mere end 200 hektar bruges til vindyrkning. Fokus har altid været på kvalitet, og Rocca delle Macìe er fortsat "diamanten" i familievirksomheden og har vundet mange internationale priser. Udover de toscanske vinmarker råder Rocca delle Macie også over vinmarker i den syditalienske provins Apulien. Apulien strækker sig mellem Taranto Golfen og Adriaterhavet i den yderste del af "hælen" i den italienske "støvle". Området har i årtusinder kædet Italien sammen med Grækenland og Orienten og båndene til antikkens Grækenland ses fortsat i området. Naturen i Apulien er barsk, men smuk. Området nyder godt af klimaet omkring Middelhavet med lune vintre og varme, fugtige somre. Jordbunden, der består af kalk og sand, gør området særdeles velegnet til vindyrkning.

Vinen: Pietra Pura Mandus er lavet 100% på Primitivo di Manduria, som dyrkes i San Marzano-området i Salento i Apulien. Vinen gennemgår traditionel vinifikation, hvorefter den lagres 4 måneder på franske egetræsfade. Hele processen overvåges nøje af Zingarelli-familiens chefvinkyper, Luca Francioni.

I Glasset: Vinen er smuk rubinrød i glasset med lilla reflekser. Duften er fyldig og intens og byder, som smagen, på noter af modne kirsebær, blommer, kakao og vanilje. En elegant og dejlig varm vin med en lang vedvarende eftersmag.

Servering: Særligt velegnet til simreretter med oksekød, grill, vildt og tørre oste. Server v/16-18°C.

Pressen:
Årgang 2015
FINANSBUREAUET - 6 stjerner / "TESTVINDER" - "Der var sejr til Syditalien, da FinanBureauet i denne uge tog en runde med alle mod alle. Pietra Pura Mandus Primitivo di Manduria 2015 hedder vinen. Den kommer, som navnet antyder, fra området omkring byen Manduria i det sydlige Italien, hvor Primitivo druen dominerer. Og vindervinen er på mange måder en ganske klassisk Primitivo, men bare på et niveau, som hæver den et pænt stykke over gennemsnittet. En opulent og flamboyant sag med peberkrydret næse, besnærende mund med intensive toner af tobak, mokka, peber og mørke kirsebær akkompagneret af en fint tæmmet syre og bløde tanniner og med en lang vaniljepræget eftersmag..." (13-03-2017)

Land: Italien
Område: Salento (Apulien)  
Årgang:  2015
Drue: Primitivo di Manduria
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 14.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler