The Famous Grouse, Scotch Whisky

169,75  m/Moms
( 135,80  u/Moms )
ekskl. levering
Siden introduktionen i 1896 har styrken ved The Famous Grouse været den velafbalancerede og rige smag. En mildt røget whisky med en blød og rund smag.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

The Famous Grouse, Scotch Whisky!

Siden introduktionen i 1896 har styrken ved The Famous Grouse været den velafbalancerede og rige smag. En mildt røget whisky med en blød og rund smag. Flid og ekspertise er de to vigtigste ingredienser ved whiskyfremstilling, som er en ædel kunstart.

Der er mange faktorer der spiller ind ved fremstillingen af en blended whisky af høj kvalitet som The Famous Grouse. En af de vigtigste faktorer er naturligvis valget af råvarer.

Når blenderen vælger de whiskytyper som giver The Famous Grouse sin enestående karakter, vælges kun de bedste. På samme vis som en komponist sammensætter noder for at skabe en flot symfoni, på samme vis foregår Whisky blendingen.

En nøje selektion af maltwhisky fra udvalgte områder sikrer en fin balance og komplementaritet. Der anvendes i høj grad maltwhiskyer fra egne destillerier The Macallan i Speyside og Highland Park fra Orkney.
 
I Referenceværket The World Guide To Whisky beskriver forfatteren Michael Jackson The Famous Grouse således: "A splendid blend with a restrained sweet maltiness and hint of sherry in its long finish".

Farve: Gyldenbrun.

Duft: Rund, blød med et anstrøg af maltsødme i let aromatisk stil.

Smag: Blød, ren med et anstrøg af tang, salt, hav og honning.

Servering: Nydes ren, med lidt vand eller med is.

Land: Skotland
Indhold: Whisky
Type: Blended
Alder: ca. 3 år
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler