The Famous Grouse 12 års, Gold Reserve, Scotch Whisky

295,00  m/Moms
( 236,00  u/Moms )
ekskl. levering
The Famous Grouse Gold Reserve er et 12-års blend. Dette betyder, at hvert eneste element i blendet, grainwhiskies og maltwhiskies, er mindst 12 år.
Vægt: 1.350
Lager: Ikke på lager
Log ind her for at købe

The Famous Grouse 12 års, Gold Reserve, Scotch Whisky

Siden introduktionen i 1890 har styrken ved The Famous Grouse været den velafbalancerede og rige smag. En mildt røget whisky med en blød og rund smag. Flid og ekspertise er de to vigtigste ingredienser ved whiskyfremstilling, som er en ædel kunstart.

Der er mange faktorer der spiller ind ved fremstillingen af en blended whisky af høj kvalitet som The Famous Grouse. En af de vigtigste faktorer er naturligvis valget af råvarer.

The Famous Grouse Gold Reserve er et 12-års blend. Dette betyder, at hvert eneste element i blendet d.v.s. grainwhiskies og maltwhiskies er mindst 12 år, men ligesom for The Famous Grouse Finest gælder det, at maltkvaliteterne er langt ældre end normen, d.v.s. 12-års, 18-års, 25 års etc. Disse Maltwhiskies kommer fra Matthew Gloags egne destillerier; The Macallan, Highland Park, Bunnahabhain, Glenturret og Tamdhu.
 
Dette garanterer sikkerhed for levering på langt sigt og sikkerhed for kvaliteten. Produktet gennemgår efter blend den unikke efterlagring, som vi også kender fra The Famous Grouse Finest. Det vil sige, at når Grain og Maltwhiskies er blendet hældes produktet tilbage på egetræsfade, hvor det efterlagrer op til 12 måneder.

Farve: Mørk ravgylden.

Duft: Rund, blød med et anstrøg af maltsødme i let aromatisk stil.

Smag: Blød, ren med et anstrøg af tang, salt, hav og honning.

Servering: Nydes ren, med lidt vand eller med is.

Land: Skotland
Indhold: Whisky
Type: Blended
Alder: 12 år
Størrelse: 70 cl.
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler