Stony Creek, Rosé, Riverland

69,75  m/Moms
( 55,80  u/Moms )
ekskl. levering

En herlig kraftfuld rosé fra Riverland i South Australia. Shiraz-druen viser her sine elegante sider med stor frugtkompleksitet og friske krydderurter. En rosé der bringer smilet frem!

Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En herlig kraftfuld rosé fra Riverland i South Australia. Shiraz-druen viser her sine elegante sider med stor frugtkompleksitet og friske krydderurter. En rosé der bringer smilet frem!

Området: Riverland er beliggende i South Australia. Det er et vinområde, der er vokset op omkring Murray River i tiden efter 1. verdenskrig. I dag er området domineret af vinproduktion og citrusfrugter. Et meget stabilt klima og konstant vandforsyning fra Murray River er med til, at sikre rigtig gode betingelser for at dyrke vindruer med vedvarende høj kvalitet. De senere år er kvaliteten steget markant i Riverland, da man er begyndt på en mere streng klonselektering for at få druer med højere kvalitet. Fokus på innovation og høj kvalitet, giver vine med stor intensitet og flot balance.

Vinen: Shiraz-druerne til denne rosé er høstet i april måned. Efter drueselekteringen foregår gæringen på temperaturstyrede ståltanke, for at bevare friskheden i vinen. Den flotte dybe farve opnår rosévinen ved, at skallerne ligger sammen med mosten i op til 24 timer. Efterfølgende sammenstikkes vinen og lagres i kortere tid på tanke for at få en øget tæthed i smagen.

I Glasset: Flot dyb pink i glasset med en stor ekspressiv duft af kirsebær, jordbær og rabarber. En levende vin i munden med herlig frugtintensitet, mineralitet og en lang balanceret eftersmag.

Servering: En oplagt ledsager til grillet lyst kød og fisk, buffet, asiatisk og "hot" mad, salater eller blot et glas på terrassen. Server ved 6-8°C.

Pressen:
Årgang 2011
FINANSBUREAUET - 6 stjerner: "Testens eneste Rosé - og hvilken en. Super sommeragtig frisk og levende rosé med intensive jordbær og hindbær toner. Perfekt terrassevin..." (10-06-2012)

Alt om vin(aov.dk): "Ren let lækker bærsødme, let og ligetil vin der vil passe de fleste. God til sommerbuffetten." (juni 2013)

Land: Australien
Område: Riverland 
Årgang: 2013  
Drue: Shiraz
Indhold: Rosévin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 13.00 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler