Fabiano, Rosé, Bardolino Chiaretto Classico

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
Rosévin med herlig laksefarve og en elegance der gør den velegnet til mange lejligheder.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Rosévin med herlig laksefarve og en elegance der gør den velegnet til mange lejligheder.

Området og Producenten: Bardolino Classico regionen ligger i et smukt bølgende, bakket landskab, hvor der har været vindyrkning i mere end 3000 år. Vinstokkene vokser tæt i den frodige frugtbare jord.

Fabiano er en familieejet producent og Nicola Fabiano er selv med i fremstillingen af husets vine. Stilen man holder sig til er klassisk med et tvist af modernisme. Oftest bruges store gamle fade, men i de senere år er der eksperimenteret mere med brug af små fade, hvilket bidrager til mere sødme og koncentration i husets vine.

Fabiano familien har været i vinbranchen siden 1912 og har udvidet forretningen lige siden. I 1968 flyttede de deres aktiviteter til det nuværende hovedkvarter, der ligger mellem Verona og Gardasøen. Herfra holdes styr på familiens aktiviteter i de enkelte vinområder i regionen.

Vinen: Druerne er høstet i fint vejr i slutningen af september og i begyndelsen af oktober. Vinen er sammensat ef en klassisk kombination for området, med mest Corvina og mindre mængder Rondinella, Molinara og Rossignola. Vinificationen er traditionel. Man lader kun drueskallerne ligge sammen med mosten og afgive farve i få timer, inden vinen behandles som en hvidvin.

I Glasset: Bardolino Chiaretto er flot laksefarvet med en duft af rosenblade og friskplukkede hindbær. Smagen er domineret af en frisk frugtsyre og lang intens smag med noter af friske røde bær.

Servering: Server denne rosévin til en laksemad, salat med skaldyr, fjerkræ, pasta eller milde oste. Server ved 6-10°C.

Pressen:
Årgang 2014
VinAvisen - 5 stjerner - "Let og frisk rosévin med noter af lyse bærfrugter og krydderier, der gør vinen god til mad. Men den kan også bruges som terrassevin. En rigtig sommervin. Lang eftersmag." (Uge 31 / 2015)

Årgang 2012
VinAvisen - 5 stjerner - "En helt igennem elegant rosévin med en fin duft af friske jordbær og en tør, saftig smag med masser af friske bær. Nyd den til en god madsalat." (Uge 18 / 2014)

Årgang 2011
VinAvisen - 5 stjerner - "En dejlig rosévin med en fin aromatisk duft af skovjordbær og en elegant frugtsmag med noter af moden rød grape. Vinen har en perfekt balance mellem sødme og syre og en meget lang og liflig eftersmag. Nyd den afkølet, men ikke for kold. Så vil vinens fine smag komme til sin ret." (Uge 23 / 2013)

BT - 5 stjerner / "Guldmedalje" - "Tør, medium fyldig, flot, rund, saftig smag af modne røde bær,lidt blommer, abrikoser, krydderier og friske krydder-urter." (13-04-2013)

Land: Italien
Område: Bardolino (Veneto) 
Årgang: 2015  
Drue: Corvina, Rondinella, Molinara og Rossignola  
Indhold: Rosévin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler