Côtes de Provence Rosé, Père Anselme

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
Provence rosé er indbegrebet af sommer. Finesserig og elegant - en perfekt ledsager til lette salater, aperitif eller blot alene.
Vægt: 1.350
Lager: Leveringstid er 2-5 hver dag(e).
Log ind her for at købe

Provence rosé er indbegrebet af sommer. Finesserig og elegant - en perfekt ledsager til lette salater, aperitif eller blot alene.

Området og Producenten: I det sydlige Frankrig - ned mod Middelhavet og den italienske grænse ligger Côtes de Provence, et smukt solbeskinnet landskab. Allerede for 2600 år siden plantede de første græske kolonister deres vinstokke i Provence´s jord.

Père Anselme er en producent, der hovedsageligt slår sine folder lidt længere nord på i Rhônedalen, her i Provence laver han en klassisk rosé med elegancen i behold.

Vinen: Markerne er beplantet med følgende druesorter: 60% Grenache, 30% Cinsault og 10% Syrah. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på ca. 20 år og yder et årligt høstudbytte på 45 hl pr. ha. Druerne høstes fuldmodne i slutningen af august og i begyndelsen af september.

Vinificationen finder sted på rustfri ståltanke og foregår efter de mest moderne principper. Efter plukningen bringes druerne hurtigt til presning - mosten køles ned og gæringsprocessen begynder. I de første dage bliver drueskallerne i den gærende most, til den har opnået den rette farve. Gæringen fortsætter ved en lav, kontrolleret temperatur, som ikke overstiger 18 grader. for at bevare druernes fine smag og frugt i den endelige vin. Vinen er slotsaftappet.

I Glasset: Pere Anselme, Côtes de Provence Rosé, fremstår med en smuk, lys rosé farve med laksefarvede reflekser. Duften er let og forfinet med sommerens friske skær. Smagen er behagelig tør med god frugtfyldt afslutning.

Servering: Dette er vinen til terrassen med lidt friske tapas, lette fiskeretter eller en god salat. Server ved 8-10 grader.

Pressen:
Årgang 2011
Ekstra Bladet - 5 stjerner / "UGENS KØB" (15-06-2013)

Land: Frankrig
Område: Cotes de Provence
Årgang: 2013
Druer: Grenache 60%, Cinsault 30% og Syrah 10%
Indhold: Rosévin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 13.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler