Cotes de Provence, Rosé, Château Barbeiranne

129,75  m/Moms
( 103,80  u/Moms )
ekskl. levering
I Provence, mellem Toulon og St. Tropez, ligger det skønne Château Barbeiranne. Her sørger den kompetente vinmager, Marie Noëlle Febvre, for at lave aromatiske Provence vine af høj kvalitet.
Vægt: 1.350
Lager: Leveringstid er 2-5 hver dag(e).
Log ind her for at købe

I Provence, mellem Toulon og St. Tropez, ligger det skønne Château Barbeiranne. Her sørger den kompetente vinmager, Marie Noëlle Febvre, for at lave aromatiske Provence vine af høj kvalitet.

Området og Producenten: Château Barbeiranne’s 34 hektar vinmarker ligger i de lave sydfranske bjerge ”Massif des Maures”. Den stenede, ler- og kalkholdige jord er ideel til dyrkning af druer, idet ler har evnen til at holde på fugt. Sten og kalk gør jorden veldrænet og tillader vinstokkene at udvikle et dybt rodnet.

Solen, varmen, jordbundsforholdene og en kølende brise fra middelhavet giver, sammen med de i gennemsnit 40 år gamle vinstokke, de perfekte betingelser for at opnå sunde, fuldmodne og koncentrerede druer.

Vinen: Denne rosé består af 60% Grenache, 30% Cinsault og 10% Syrah. Alle druerne er høstet manuelt og sorteret 2 gange, først i marken og derefter ved ankomst til vinificationshuset.

Druerne macererer i rustfri ståltanke indtil mosten har fået farve nok fra skallerne. Så presses druerne og mosten vinificeres ved lav temperatur (17-18¤C) for at bevare frugt og friskhed i vinen Inden vinen tappes, lagre den ”sur lie” hvilket giver vinen en mere kompleks smag og mere fylde.

I Glasset: Denne Provence Rosé har en smuk, sart rosa farve med orange reflekser. Duften er delikat med grapefrugt, fersken, hindbær og violer. I munden er vinen frugtrig med god fylde og en flot balance.

Servering: Lækker rosévin som aperitif/velkomst og til salatater, fisk, pastaretter, lyst kød og bløde cremede oste såsom gedeost. Server v/8-10¤C

Pressen:
Årgang 2013
FINANSBUREAUET - 6 stjerner: "Besnærende og delikat Provence Rosévin med tæt krydret næse og pikant mund med sprød syre og en snert af mineralitet. Høj klasse.” (21. juli 2014)

Ekstra Bladet - 5 stjerner - "Rosé fra Provence. Meget lys i farven. Masser af jordbær i duften. En elegant, ganske flot rose, som er velbalanceret og afstemt." (17-05-2014)

VinAvisen - 5 stjerner: "En ganske lys rosé med en fint krydret smag. I eftersmagen et lille bid, der gør vinen meget velegnet til mad. En elegant vin til et sommerligt bord." (Uge 30, 2014)

Decanter World Wine Awards 2014: Bronze

Årgang 2011
Information - 5 stjerner - "Hos Skjold Burne finder man også i denne sæson vine som Chateau Barbeiranne 2011,  en Côtes de Provence rosé, der kan noget så sjældent som tåle rejsen mod nord. Balancen mellem sødligt og tørt er velafstemt, smagen  forfriskende og frugtrigheden stor." (28-07-2013)

Den Korte Avis - 6 stjerner - "Duften er en blanding af grapefrugt, fersken, hindbær og viol en rigtig appetitvækker, der er flot som aperitif, men også en fin ledsager til frokostretter." (03-07-2013)    

Land: Frankrig
Område: Cotes de Provence
Årgang: 2013 
Druer: Grenache 60%, Cinsault 30% og Syrah 10% 
Indhold: Rosévin
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 13.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler