Bellingham, Rosé, Berry Bush

79,75  m/Moms
( 63,80  u/Moms )
ekskl. levering

Denne skønne rosévin er fyldt med duft og smag af sommerens saftige bær. Server den afkølet og nyd den uden mad, til frokost eller lette retter samt lyst kød.

Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Denne skønne rosévin er fyldt med duft og smag af sommerens saftige bær. Server den afkølet og nyd den uden mad, til frokost eller lette retter samt lyst kød.

Området og Producenten: Historien om Bellingham tager sit udgangspunkt i Franschhoek Valley hvor vingården blev grundlagt i 1693. Efter at firmaet fik nye ejere i 1940erne, har det gennemgået en stor udvikling, så i dag står Bellingham stærkere end nogensinde. Det har altid været målet at søge nye trends og strømninger i markedet samtidig med, at man har holdt fast i traditionerne.

Resultatet er vine med stor spredning på både druesorter og smagsretninger. Spændende, moderne, livlige. Sofistikerede uden at være snobbede, oversøiske med en klassisk karisma. Egenskaber der gør, at Bellingham er kendt og solgt over hele verdenen og stadig er en favorit på hjemmemarkedet. Bellingham: Moderne, klassisk, exceptionelt.

Vinen: Haven på Bellingham Manor var grundlæggerparret Bernard og Fredagh Podlashuks store stolthed. Mens Mr. Podlashuk stod for vinproduktionen kunne man ofte finde fru Podlashuk ved roserne i haven eller i færd med at nedskrive sine minder i skyggen fra havens træer. Bærbuskene i haven er et attraktivt tilholdssted for havens mange fugle, der hjælper med at kontrollere skadedyrene i vinmarkerne et perfekt samarbejde mellem fauna og flora.

Den første sydafrikanske rosévin blev fremstillet af Bellingham i 1951. Hos Bellingham bruger man særligt udvalgte vinmarker og druer til produktion af rosévin med fokus på at fremstille en blød og saftig rosé, med bløde venlige tanniner samt en smuk og intens farve. Efter høsten knuses druerne, hvorefter skindet ligger sammen med druemosten i 2 timer, indtil den ønskede farve er udvundet. Herefter fermenteres vinen på rustfri ståltanke for at bevare vinens friskhed og frugtens fine karakter.

I Glasset: Denne rosé har en smuk pink farve med fine laksefarvede reflekser. Duften er sprængfyldt med lækre røde bær, kandiseret æble og rosenvand aromaer. I munden er vinen blød og frugtagtig med skønne noter af modne jordbær og lækre krydderier. En frisk og lækker rosé med en lang og insisterende eftersmag.

Servering: Nyd denne fornøjelse af en rosé til sushi, røget laks, rejer, fjerkræ, sommersalater og milde bløde oste. Server ved 8-10 grader.

Pressen:
Årgang 2016
FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Hindbær og jordbær intensiv rosévin i pigekammer stil med masser af sødme og sol. Let og ukompliceret sag, som man nemt kommer til at drikke for meget af." (15-05-2017)

Årgang 2015
Winelab.dk - 5 stjerner - "Lækker duft af jordbærbolcher, hindbær og et skud frisk mynte. Smagen er præget af lakrids og anis samt en dejlig rød frugt. God fylde og let kompleksitet. Frisk og veldrejet rosé. Perfekt til et glas i solen eller til mad, der ikke er alt for smagsintens. Rigtig pæn rosé i dette prisleje. Godt køb." (05-08-2016)

Vinbladet - 5 stjerner (86 point) - "Frisk hindbærduft, fin syrlig tone. Tør, god fylde og meget frisk, tør, frugtagtig eftersmag. Herlig sommervin." (26-05-2016)

VinAvisen - 5 stjerner - "En dejlig frisk rosé med en fin blomsterduft og en fyldig og frisk frugtsmag. Den er sagen godt afkølet en lun sommerdag i haven, men vil også med sin friske syre egne sig godt til lettere grillretter..." (Uge 20 / 2016)

FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Hindbær og jordbær intensiv sydafrikansk rosévin med masser af sødme og sol. Let og ukompliceret sag, som man nemt kommer til at drikke for meget af." (02-05-2016)

Årgang 2014
Ekstra Bladet - "Sødlige let parfumerede toner i duften. Meget frugtdrevet med smag af vingummi med let sødlige toner. En terrassebasker." (22-05-2015)

Årgang 2012
VinAvisen - 5 stjerner - "Dejlig rosé, læskende, frisk, med god druesmag og fin balance mellem sødme og syre. Ikke nogen marmelade her!" (Uge 29 / 2013)

Winelab.dk - "Pragtfuld frisk duft af roser, hindbær, rabarber og med en god vedholdende intensitet. Smagen er elegant og føles let med præg af røde bær. Den forfriskende syre letter vinen og overrasker, da det tit er en mangelvare i sydafrikanske vine..." (03-07-2013)</span style="font-weight:>

Land: Sydafrika
Område: Western Cape
Årgang: 2016  
Drue: N/A
Indhold: Rosévin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler