Skotlander White Rum

349,75  m/Moms
( 279,80  u/Moms )
399,75  m/Moms
Du sparer: 50,00
ekskl. levering

Skotlander White har en meget fin og fløjlsblød smag af kirsebær, lakrids og blomster. Du vil blive overrasket over, hvor meget smag der kan være i en hvid rom.

Vægt: 1.350
Lager: Ikke på lager
Log ind her for at købe

Skotlander White har en meget fin og fløjlsblød smag af kirsebær, lakrids og blomster. Du vil blive overrasket over, hvor meget smag der kan være i en hvid rom.

Rommen er destilleret på pot still udfra en sydamerikansk sukkerrørmelasse og vand fra egen boring i Nordjylland. Grundet det danske klima fermenterer rommen i op til 10 gange så lang tid som traditionelle rom, hvilket giver mange flere smagsnuancer.

Skotlander White bruges til premium cocktails eller nydes alene i glasset.

ENJOY WITH NOBLE FRIENDS

Pressen:
The RumXP Tasting Competition i Miami 2015 - GOLD + BEST IN CLASS

Concours Mondial de Bruxelles - Spirits Selection 2015
 - SILVER

White Super Premium, The Rum Masters, London 2016 - SILVER

WHISKY & ROM MAGASIN (Thomas Rydberg) - 92 point - "Intense blomstertoner i duften. En ren og yderst elegant rom som med fordel kan drikkes rent og bare nydes. I smagen kirsebær, roser, blomster og en anelse lakrids. Flot balanceret med en lang frugtig eftersmag. Hatten af for dansk rom."

Mads "Romhatten" Heitmann, Romhatten.dk - "Skotlander White er i duften let og frisk med sød lakrids. Meget floralt duftende og med et bærpræg. Flot komponeret alkohol med god balance. Smagsnoter af bær, lakrids, melasse, peber og blomster. Hvis du endnu ikke har smagt en rom fra Skotlander Rum, så vil jeg anbefale, at du får det gjort nu."

Land: Danmark
Indhold: Spiritus
Type: Rom
Alder: N/A
Størrelse: 50.00 cl 
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler