Ron Zacapa Centenario, 23 års Solera, 100 cl.

499,75  m/Moms
( 399,80  u/Moms )
ekskl. levering
Seks år år i træk er Ron Zacapa Centenario-huset kåret som verdens bedste rom, i kategorien Premium Category. Kåringen er sket ved Caribbian Week „Rumfest“, Barbados i 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 og 2003.
Vægt: 1.750
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Ron Zacapa Centenario, 23 års Solera, 100 cl. 40% - Guatemala

Det er naturligt at spørge om den "nye" Ron Zacapa så også har en ny smag? 

Ja, det har den, men det er mere af den samme gode kvalitet som vi kender. Duft og finish er som vi kender den, smagen er forfinet - og virker ikke så sødme tung som fortidens versioner. 

Men ellers er det go'e gamle Ron Z. - og derfor er nedenstående også et kik tilbage i arkiverne.

Seks tår år i træk er Ron Zacapa Centenario-huset kåret som verdens bedste rom, i kategorien Premium Category. Kåringen er sket ved Caribbian Week „Rumfest“, Barbados i 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 og 2003. 

Ron Zacapa Centenario er perfekt for kvinden, der nyder en blød og smagsfyldt drink, og hendes mand vil finde den intens og sofistikeret.

Ron Zacapa Centenario er en eksklusiv rom for mænd og kvinder, som sætter pris på de gode ting i livet, og gerne søger efter en eksklusiv smag.

Denne rom er ubetinget en rom som du aldrig glemmer. Denne rom vil ryste din opfattelse af hvad rom er, og dit forhold til rom vil være ændret fra det sekund. 

Hvis du tror du har smagt rom, så prøv lige Ron Z.

Lidt om alder og lagring:

Ron Zacapa 15 år, 23 år og 25 år samt Ron Botran Solera er alle lavet på en såkaldt solera. Derfor er disse rom, ganske som så mange andre i rom verdenen, et mix af forskellige fade af forskellige aldre. Dette er en klar forskel i.f.t. f.eks. whisky og bourbon - men mere i tråd med f.eks. cognac.

Før rommen hældes igennem soleraen har de haft forskellig "opvækst" på friske egefade, ex-bourbon, ex-sherry, ex-madeira o.s.v. Når det gælder Ron Zacapa XO 25 år - så er forskellen mellem den 23 årige og den 25 årige bl.a. en slutlagring på ex-cognac fade for den 25 årige vedkommende.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler