Welsh Brothers, Full Rich Madeira

119,75  m/Moms
( 95,80  u/Moms )
ekskl. levering
Madeira, en vulkanø, der rejser sig stejlt op af havet, er en selvstyrende portugisisk ø, i Atlanterhavet, næsten 1000 km fra Portugal. Madeira er et vanskeligt sted at dyrke vin, og næsten alle vinmarker er anlagt på poios (terrasser), som er hugget ud i den grå eller røde basalt.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Området: Madeira, en vulkanø, der rejser sig stejlt op af havet, er en selvstyrende portugisisk ø, i Atlanterhavet, næsten 1000 km fra Portugal.

Madeira er et vanskeligt sted at dyrke vin, og næsten alle vinmarker er anlagt på poios (terrasser), som er hugget ud i den grå eller røde basalt.

Det subtropiske klima giver en gennemsnitstemperatur på 19°C. og store regnmængder. På toppen af øen falder årligt 3000 mm regn, over 3 gange mere end i hovedstaden Funchal, hvor fordamp- ningen er høj.

Madeira ligger nord for den 30. breddegrad og her kan kun dyrkes vin på grund af højden. Et netværk af vandingskanaler forsyner de ca. 1800 ha småparceller med vand til overrisling. Mekanisering er umulig på grund af terrasserne og vindyrkningen er kostbar.

Vinen: Den vigtigste og mest plantede druesort er Tinta Negra Mole, der kan give god Madeira, men den har ikke gemmekvalitet som de ædle druesorter. Der er en langsom vækst i beplantningen med de tradtionelle druesorter: Sercial, Verdelho, Bual, og Malvasia.

Ved vinificationen af Madeira opvarmes mosten i et specielt system der med til at give den karakteristiske smag.

Denne flotte Full Rich kvalitet er dejlig kraftig med en flot og elegant smag.

Servering: Velegnet til ikke for søde desserte, tørre kager og til madlavning (saucer). Server ved 10-12 grader

Land: Portugal
Område: Madeira
Årgang: N/A
Type: Full Rich
Druer: En lang række lokale druesorter
Indhold: Madeira
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 20.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler