Moscato d'Asti DOCG, Arione S. Giorgio

89,75  m/Moms
( 71,80  u/Moms )
ekskl. levering
Herlig frisk og perlende vin fra det nordlige Italien. Her vælter den charmerende frugt op af glasset og i munden balanceres sødmen af den fine frugtsyre. En perfekt flaske til en dag i varmen.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Herlig frisk og perlende vin fra det nordlige Italien. Her vælter den charmerende frugt op af glasset og i munden balanceres sødmen af den fine frugtsyre. En perfekt flaske til en dag i varmen.

Området og Producenten: Moscato dAsti kommer fra vindistriktet Asti, i regionen Piemonte i det nordvestlige Italien. I dette hjørne vokser mange forskellige druer, men kun Moscato bruges til denne herlige dessertvin. Området er ellers meget kendt for deres røde vine og her produceres både Barolo og Barbaresco i nærheden.

Jorderne er 100% beplantet med druesorten Moscato Bianco, der er den italienske version af den fornemme Muscat Blanc à Petit Grains.

Vinen: Ved den manuelle høst i slutningen af september er druerne fuldmodne, sunde og af høj kvalitet. Druerne anbringes i kasser, som rummer 20 kg, for at bevare klaserne så intakte som muligt. Vinificationen finder sted efter de mest moderne principper ved en lav kontrolleret temperatur, som bevarer Muscat-druens karakterfulde aroma i den endelige vin. Vinen opbevares nedkølet på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.

I Glasset: Flot gylden med små fine bobler der danser gennem glasset. Duften er frisk med en bred palet af blomster og citrusfrugter. Smagen er mild med en sødme der balanceres flot af frugtsyren. Vinen fremstår frisk og som en god tørstslukker.

Servering: En god ledsager til lette desserter af fx frugt og is, velkomst eller et glas i utide. Server ved 6-8°C.

Pressen:
Årgang 2012
VinAvisen - 5 stjerner: "En rigtig god Moscato d'Asti helt efter bogen: Ganske let mousse og Muscat-druens forførende charme og honningsødme. Vinen er sød, men egentlig ikke en dessertvin. Snarere en apéritif eller terrassevin - hvis man får søde tænderpå besøg." (Uge 36 /2013)

Land: Italien
Område: Asti (Piemonte) 
Årgang: 2013 
Drue: Moscato Bianco
Indhold: Perlende vin
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 5.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler