Epicuro, Vermentino, Lazio

69,75  m/Moms
( 55,80  u/Moms )
ekskl. levering
Epicuro Vermentino kommer fra Lazio området omkring Rom. Her er sol og sommer pakket på flaske - klar til din terrasse!
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Epicuro Vermentino kommer fra Lazio området omkring Rom. Her er sol og sommer pakket på flaske - klar til din terrasse!

Området og Producenten: Lazio distriktet er provinsen, der omkranser Rom. Historisk set har vinene fra området besiddet en anelse sødme. Nu produceres der hvidvine med flot rank frugtsyrestruktur og elegance. Sødmen er lagt på hylden, og vinene er generelt mere tørre med god intensitet. Området er optimalt kuperet med skiftende jordbundsforhold, der har et stort indhold af sand og vulkansk jord. Klimaet er naturligt styret af Middelhavet med afkølende vinde.

Producenten Epicuro indkøber druer og vin fra mange interessante områder i det sydlige Italien. De sammensætter vinene, så der er kompleksitet og god typisk druesmag. De har mange års erfaring i at udvælge de bedste partier med vin, så pris og kvalitet hænger sammen i stor stil.

Vinen: Denne hvidvin er fremstillet på Vermentino-druer, der modner relativt sent. De bedste eksemplarer kommer netop fra Lazio i midten af støvlelandet. Mosten er gæret under temperaturkontrol, for at bevare mest mulig typicitet og druekarakter. Vinen er efterfølgende sammenstukket og lagret på ståltanke inden aftapning på flaske.

I Glasset: Frisk strågul i glasset med en herlig duft og smag af frisk melon, grønne æbler og en anelse citrus. Vinen er mediumfyldig med en elegant frugtkarakter. En behagelig finesserig vin med god tør afslutning.

Servering: Dejlig hvidvin til lette fiskeretter, fjerkræ, salat, milde oste og uforpligtende hygge.. Server ved 8-10°C.

Pressen:
Årgang 2013
VinAvisen - 5 stjerner - ”Denne hvidvin har en flot gul farve og en stor harmoni mellem duft og smag. Der er modne grønne druer, mirabeller og fine honningnoter og en lang og liflig eftersmag.” (uge 35, 2014)

Årgang 2012
VinAvisen - 5 stjerner (Uge 35 / 2013)

Land: Italien
Område: Lazio 
Årgang: 2013 
Drue: Vermentino
Indhold: Hvidvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler