Campo di Marzo, Grillo IGT

69,75  m/Moms
( 55,80  u/Moms )
ekskl. levering
Grillo er en drue der trives rigtig godt på det varme Sicilien, og den giver en vin med honningagtig sødme og en god fast frugtsyre struktur.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Området og Producenten: Castellani familien har produceret vin i Toscana siden 1903. Her skaber de vine af høj kvalitet ud fra troen på, at kvaliteten af vinen begynder i vinmarken. I de sidste 25 år har familien forfinet teknikkerne i deres over 1000 ha. vinmarker for at opnå endnu højere kvalitet. 

Castellani har også projekter kørende i flere andre regioner i Italien. Her arbejder de sammen med stærke lokale kræfter, og får det bedste ud af de enkelte regioner.

Vinen: Grillo er en drue der trives rigtig godt på det varme Sicilien, og den giver en vin med honningagtig sødme og en god fast frugtsyre struktur.

I Glasset: Flot gylden i glasset med frisk duft af fersken, citrus og æbler. Smagen er mediumfyldig med god fedme og et strejf af honning. Eftersmagen er blød og balanceret.

Servering: God hvidvin til et bredt udvalg af lette fiskeretter, fjerkræ, salater og uforpligtende hygge. Server ved 8-10°C.

Pressen:
Årgang 2013
Politiken - 5 vinglas / "UGENS VIN" - "Middelfyldig vin med stenagtig og læskende smag. Kan klare kraftig fisk og fjerkræ..." (29-11-2015)

Land: Italien
Område: Sicilien 
Årgang: 2013 
Drue: Grillo
Indhold: Hvidvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler