Crémant de Bourgogne Brut Rosé, Labouré Gontard

139,75  m/Moms
( 111,80  u/Moms )
ekskl. levering

Rosé Cremant fra Bourgogne i perfekt balance med flot frugt og en intensitet på niveau med Champagne. Fremstillet på samme druer og samme metode som Champagne, blot i et andet distrikt.

Vægt: 1.500
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Rosé Cremant fra Bourgogne i perfekt balance med flot frugt og en intensitet på niveau med Champagne. Fremstillet på samme druer og samme metode som Champagne, blot i et andet distrikt.

Området og Producenten: Bourgogne distriktet bugter sig langs den gyldne skråning, kaldet Cote dOr. Her ligger vinmarkerne på en gruset jordbund, med god eksponering mod solen. Området dækker næsten 30.000 ha med vinmarker. Af den samlede produktion i området er ca. 6% mousserende vin med betegnelsen Cremant. Der har været produceret mousserende vin i Bourgogne siden 1830, men især siden 1975 er kvaliteten steget betydeligt, da reglerne for appellationen blev fastlagt.

Labouré Gontard er fremstillet af en af områdets gode negotianter, der opkøber druer og fremstiller denne cremant efter den traditionelle forskrift.

Vinen: Denne Rosé Cremant de Bourgogne er fremstillet af Chardonnay og Pinot Noir. Vinen har fået sin flotte laksefarve fra kort kontakt med Pinot Noir skallerne, under gæringen. Vinen ligger i minimum 9 måneder inden den endelige degorgering, hvor vinen klargøres til afsendelse fra huset.

I Glasset: Rosé Cremant er elegant laksefarvet i glasset med friske noter af jordbær, hindbær og kirsebær. Smagen er intens med en fin mousse. Vinen er tør, men balanceret af flot frugtmodenhed i eftersmagen.

Servering: En herlig Cremant til velkomst/aperitif eller til fiskeretter og lyst kød. Server ved 8-10ºC.

Pressen:
AOV.dk - 5 stjerner - "Delikat duft af sommerbær som ribs og jordbær og let brødkrumme. Mineralsk vin. Store fyldige bobler og mousse. Teknisk flot vin." (17-12-2014)

VinAvisen - 5 stjerner - "Lækker mousserende vin med fine, stadige bobler. Farven er elegant rosa og smagen "brut" - tør - men ikke overbrut. Der er en lille druesødme med noter af jordbær." (Uge 49 / 2012)

FINANSBUREAUET - 6 stjerner - "Lækker Rosè crémant i feminin stil. Tør, sprød vin med delikate næsten hindbæragtige toner. Perfekt til aperitif." (09-11-2012)

Land: Frankrig
Område: Bourgogne 
Årgang: U/Å 
Druer: Chardonnay og Pinot Noir 
Indhold: Mousserende vin
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 12.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler