Muscat de Rivesaltes, Croix Milhas

109,75  m/Moms
( 87,80  u/Moms )
ekskl. levering
En herlig original dessertvin fra Sydfrankrigs varme baghave. Muscat-druerne giver en karakteristisk krydret duft og sødme i smagen.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe
En herlig original dessertvin fra Sydfrankrigs varme baghave. Muscat-druerne giver en karakteristisk krydret duft og sødme i smagen.

Området og Producenten: Roussillon regionen lægger rygrad til mere end 80% af al Vin doux Naturel i Frankrig. Det er vine fremstillet ved at stoppe gæringen ved tilsætning af alkohol, som vi også kender det fra Portvin. Området har 4 berømte appellationer for disse søde vine. Croix Milhas leverer vine i god og typisk stil fra disse områder. Der bruges en bred vifte af druer i området, og det skaber vine med stor mangfoldighed i smagsindtrykkene.


Muscat de Rivesaltes er en appellation der dækker størstedelen af Roussillon deltaet, fra den spanske grænse og til nord for Perpignan. Der må bruges 2 varianter af Muscat-druen: Muscat petits grains og Muscat d'Alexandrie. Vinstokkene vokser i jordbund af sand og rullesten, og påvirkes kraftigt af det varme middelhavsklima.

Vinen: Denne Muscat er fremstillet af 70% Muscat petits grains og 30% Muscat d'Alexandrie. Druerne afstilkes ved ankomst til vineriet, hvorefter de koldfermenteres, og sidenhed gæres ved lav temperatur. Dette for at bevare mest mulig friskhed og druekarakter i den endelige vin. Forstærkelsen sker ved tilsættelse af neutral alkohol. Vinen lagrer derefter på neutrale tanke med bundfaldet frem til aftapning.

I Glasset: Klar og gylden i glasset med en frisk krydret duft af citrus og nelliker. Smagen er sød med en frisk balancerende frugtsyre og god længde.
 
Servering: rigtig dejlig Muscat de Rivesaltes til søde desserter og frisk frugt. Server ved 8-10 grader.
 
Land: Frankrig
Område: Rivesaltes (Côtes du Roussillon)
Årgang: U/Å
Drue: 70% Muscat petits grains og 30% Muscat d'Alexandrie
Indhold: Vin doux Naturel
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 15.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler