Consulat Palace, Champagne Brut, Reserve

239,75  m/Moms
( 191,80  u/Moms )
ekskl. levering

En dejlig Champagne, herlig frisk citrus stil med masser af grøn frugt og elegance. Champagne er den bedste start på enhver fest!

Vægt: 1.500
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En dejlig Champagne, herlig frisk citrus stil med masser af grøn frugt og elegance. Champagne er den bedste start på enhver fest!

Området og Producenten: Consulat Palace er en specialitet fra den lille dal Marne langs med floden Charly sur Marne. Her langs floden er det optimale voksested for Champagnes berømte drue; Pinot Meunier. Floden her giver den refleksion af solens stråler der giver optimal modenhed til druen. I den sidste ende er det det der gør denne Champagne helt speciel, duften af kandiseret frugt er typisk for denne drue. Sammen sætningen i denne Brut Reserve er hele 70% Pinot Meunier og 30% Chardonnay. Kombinationen giver den perfekte balance.

Vinen: Druerne høstes i septemer måned og bringes hurtigt til vineriet, efter den skånsomme presning gæres vinen under en kontrolleret temperatur på 16¤C. Når gæringen er forbi, hviler 2/3 af vinen på tanke til det følgende forår, mens den resterende 1/3 gemmes 1 år. Den stille vin tilføres 1/3 af vinen fra det foregående år og tilsættes en nøje udregnet mængde rørsukker og rendyrkede gærceller, inden den tappes på flaske og lukkes med en kapsel.

Flaskerne anbringes i kølige kældre for at opnå en langsom gæringsproces, som udvikler en stabil kulsyre i Champagnen. Når lagringstiden efter 15 måneder er forbi, anbringes flaskerne i stativer, hvor de drejes og langsomt rejses op, så depotet (bundfaldet) fra gæringen samles ved kapslen. Depotet fryses til en isprop, der skydes ud, når kapslen tages af. Den endelige prop isættes og vinen er klar til salg.

I Glasset: Champagne Consulat-Palace. Brut Réserve, har en klar lys farve. Duften er ren med god kølig grøn frugt og lidt hvide blomster. I smagen er der en pæn mousse og god friskhed, ikke så tung og kraftig, men super elegant.

Servering: Dejlig Champagne til skalddyr, lette fiskeretter, salater, festlige lejligheder eller som elegant aperitif/velkomst. Server v/8-10¤C

 

Pressen:
Ekstra Bladet - 5 stjerner - "Umiddelbar frugt i næsen... Konsistent i moussen. Oxidativ i stilen. Nedfaldsfrugt og en lang frugtig eftersmag." (28-12-2015)

 

Winelab.dk - 5 stjerner - "Gul og lidt tropisk frugt i duften, men også en anelse grøn bark. Kompleks frugt i smagen. Afrundet struktur og ret vedholdende med et relativt højt syreniveau. God og lidt udfordrende vin." (25-12-2015)

Penge & Privatøkonomi - Vurderet til at koste 251,00 kr. (januar nr. - 2014)

AOV.dk - 6 stjerner - "Melon og brødkrumme. Elegant fin raffineret. Fyldig skum. Præcis og intens syre. Dejlig tør med god frugt..." (juli 2013)

FINANSBUREAUET - 6 stjerner / "TESTVINDER" - "...kan måle sig med vinene fra langt dyrere og mere kendte huse. En Champagne i den lette og elegante genre med delikate grønne toner og et strejf af citrus og akaciehonning." (07-05-2012)

Land: Frankrig
Område: Marne (Champagne)
Årgang: U/Å
Druer: Pinot Meunier 70% og Chardonnay 30%
Indhold: Champagne
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler