Charles Mignon, Champagne Grand Cru Rosé, Comte de Marne

590,00  m/Moms
( 472,00  u/Moms )
ekskl. levering
Rosé Champagne er pragtfuldt, en Champagne med kompleksitet og kraft nok til at følge med det bedste mad. Denne er endda fremstillet af druer fra de bedste marker, der alle er klassificeret Grand Cru.
Vægt: 1.500
Lager: Leveringstid er 2-5 hver dag(e).
Log ind her for at købe

Rosé Champagne er pragtfuldt, en Champagne med kompleksitet og kraft nok til at følge med det bedste mad. Denne er endda fremstillet af druer fra de bedste marker, der alle er klassificeret Grand Cru.

Området og Producenten: Charles Mignon er beliggende i Epernay, en af de vigtigste byer i Champagne regionen. Her ligger mange store huse, men kun ganske få der som Charles Mignon har familiekarakter og holder fast i sin identitet. Alle vine produceres med et øje på familiens traditioner gennem tiden og Bruno Mignon sørger for at hans familietraditioner holdes i hævd. Kældrene ligger dybt under byen og her får Champagnerne lov til at udvikle sin kompleksitet til glæde for den sande livsnyder.

Comte de Marne cuvéerne er topserien fra Charles Mignon. Navnet stammer fra en gammel adelsmand som giftede sig ind i Mignon familien i 1893 og i 1998 startede Mignon produktionen af denne serie i hans ære.

Vinen: Alle vinene i denne serie er fremstillet med de bedste udvalgte druer, fra de bedste parceller og vinificeret under nøje overvågning. Alle vine tappes i tunge antikke flasker med individuel nummerering. Grand Cru er en betegnelse der i Champagne tildeles til de enkelte marker. Markerne gives point for deres fortræffeligheder inden for forskellige underkategorier, lige fra hældningsgrad, soltimer og druesort til udbytte.

Kun ganske få marker tildeles de maksimale 100% som der skal til for at være Grand Cru. Niveauet under dette betegnes som Premier Cru og er dækkende for marker med minimum 95%.

Denne champagne er fremstillet af 55% Pinot Noir og 45% Chardonnay, heraf kommer de 15% fra den meget berømte rødvinsby Bouzy. Kombinationen giver god kraft i vinen og potentiale til at vinen kan udvikle sig i op til 10 år under optimale betingelser.

I Glasset: Charles Mignon, Rosé Grand Cru, Comte de Marne er flot laksefarvet i glasset med en fin konstant mousse. I duften fornemmes jordbær, brombær og friske røde bær. Smagen er fornemt balanceret med varm frugt og stor elegance. Server v/8-10¤C

Pressen:
Dagens.dk - 5 stjerner (03-12-2013)

FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Flot og forfriskende Rosé Champagne med røde bær og blomster i næsen, hindbær og fersken i munden, og delikat præg af brød i den lange intensive eftersmag. Flot sag." (02-12-2013)

Winelab.dk - 5 stjerner - "Frugtig »fest« af brombær og hindbær i duften. Smagen har god stor fylde fra Pinot Noir, der giver vinen krop, tanniner og ikke mindst farve. Det er en madvin, hvor varm intens frugt og smag giver vinen en stor krop. (27-12-2012)

V
inAvisen - 5 stjerner - "En vidunderlig champagne med en gylden-rosé farve, fine små blobler og en blød og lækker smag. Både farven og den fint krydrede smag vidner om det store indhold af Pinot Noir (55%) og den tilsatte rødvin fra kommunen Bouzy. I smagen er der noter af abrikos og nødder." (Uge 51 / 2012)

Land: Frankrig
Område: Epernay (Champagne)
Marker: Grand Cru
Årgang: U/Å
Druer: 55% Pinot Noir og 45% Chardonnay
Indhold: Rosé Champagne
Størrelse: 75.00 cl
Alkohol (%): 12.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler