Camus Cognac, Josephine

269,75  m/Moms
( 215,80  u/Moms )
ekskl. levering
15-25 år. (35 cl.) Joséphine er den første "Next generation" Cognac fra Camus og den første nogensinde direkte målrettet kvinden. Camus hyldest til de kendte franske kvinder.
Vægt: 0.850
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Cognac til kvinden! Her er et mesterværk fra Camus, der er rettet direkte mod kvinder, men som også taler til den mandlige skare af cognacfans der forstår at nyde traditionel Cognac med et twist.

Området og Producenten: Camus familien har produceret Cognac siden 1863. Gennem 5 generationer er hemmeligheden ved at "blande" Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker i områderne Grande Champagne og Borderies, samt 4 destillerier der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Camus er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

Camus er det eneste af de 5 "store" Cognac huse, der stadig er i familie eje !!!

Cognac: I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac fade, er de flere hundrede år gamle. Efter lagring på egetræsfadene får Cognac’en en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Camus Cognac, Josephine:

Fadlagret i 15-25 år.  Denne cognac byder på en smuk lys rav farve ned flotte gyldne toner. Duften er elegant, domineret af vanilje med en forsigtig undertone af kastanjer. Smagen er rund og smidig med noter af nødder og vanilje med en lettere sød afslutning.

Joséphine er den første "Next generation" Cognac fra Camus, og den første nogensinde direkte målrettet kvinden. Camus hyldest til de kendte franske kvinder.

Land: Frankrig
Område: Cognac
Alder: 15-25 år 
Drue: Ugni Blanc og Colombard
Indhold: Cognac
Størrelse: 35.00 cl
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler