Camus Cognac, Ile de Ré, Double Matured

499,75  m/Moms
( 399,80  u/Moms )
ekskl. levering
Double Matured er en ny måde at lagre Cognac på. Her lagres Cognacen først på Ile de Ré øen og får den helt unikke karkater herfra. Efterfølgende lagres den i røde egetræsfade, der er ristet på en ny unik måde.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe
Double Matured er en ny måde at lagre Cognac på. Her lagres Cognacen først på Ile de Ré øen og får den helt unikke karkater herfra. Efterfølgende lagres den i "røde" egetræsfade, der er ristet på en ny unik måde.
 
Området og Producenten: Camus familien har produceret Cognac siden 1863. Gennem 5 generationer er hemmeligheden ved at "blande" Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker i områderne Grande Champagne og Borderies, samt 4 destillerier der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Camus er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

Camus er det eneste af de 5 "store" Cognac huse, der stadig er i familie eje !!!

Cognac: I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac fade, er de flere hundrede år gamle. Efter lagring på egetræsfadene får Cognac’en en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Camus Cognac, Ile de Ré, Double Matured

Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen uden for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Double Matured lagres en ekstra gang på "røde" egetræsfade og tilføres et ekstra lag af finesse og elegance.
 
I Glasset: Double Matured Ile de Ré er gylden ravfarvet i glasset med en ekspressiv duft af ristet brød, citrus og maritime noter med mineralitet og salt. I munden fremtræder den blød og balanceret med røgede toner og lidt krydret karakter.

Pressen:
VinAvisen: 5 ud af 5 stjerner (Uge 45 / 2010) "Klassisk, lækker og blød cognac med en ret kraftig, men også dejlig duft og en afrundet og moden smag. En cognac af virkelig kvalitet."
 
Land: Frankrig
Område: Ile de Ré (Cognac)
Alder: U/Å
Drue: Ugni Blanc, Colombard 
Indhold: Cognac
Størrelse: 70.00 cl
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler