Camus Cognac, Ile de Ré, Cliffside Cellar

699,00  m/Moms
( 559,20  u/Moms )
ekskl. levering
Cliffside Cellar har fået sit navn fra den kælder, hvor den gennemgår den sidste modningsproces. Kælderen er beliggende så langt ude på klippen, at næste skridt vil være havet.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Cliffside Cellar har fået sit navn fra den kælder, hvor den gennemgår den sidste modningsproces. Kælderen er beliggende så langt ude på klippen, at næste skridt vil være havet. Den høje fugtighed og havets salte element spiller ind på modningen i egetræsfade og giver den unikke karakter.

Området og Producenten: Camus familien har produceret Cognac siden 1863. Gennem 5 generationer er hemmeligheden ved at "blande" Cognac gået i arv fra far til søn. I dag arbejder Jean-Paul Camus sammen med sine to sønner Jean-Baptiste og Cyril Camus som 5. generation i det fornemme Cognac hus.

Huset Camus ejer mere end 125 ha vinmarker i områderne Grande Champagne og Borderies, samt 4 destillerier der har en samlet kapacitet på 30 millioner liter. Camus er således en af de vigtigste producenter i distriktet.

Camus er det eneste af de 5 "store" Cognac huse, der stadig er i familie eje !!!

Cognac: I Cognac anvendes druesorterne Ugni Blanc og Colombard med hovedvægten på Ugni Blanc. Cognac Bliver destilleret på løgformede destillationsapparater af kobber. Vinen opvarmes i destillationsapparatet, så den lette alkohol fordamper.. Alkoholen fra den første "brænding" samles og destilleres for anden gang og den nye "sprit" ser dagens lys.

Efter adskillige års lagring på egetræsfade forvandles "spritten" til Cognac. Egetræerne til Cognac vokser hovedsagelig i Limoges i det centrale Frankrig. Når de fældes og bruges til Cognac fade, er de flere hundrede år gamle. Efter lagring på egetræsfadene får Cognac’en en ravgylden tone og egetræets delikate duft.

For at fremstille den endelige Cognac, tages der prøver fra mange forskellige årgange, som sammensættes. Det job varetages af Jean-Paul Camus og hans to sønner.

Camus Cognac, Ile de Ré, Cliffside Cellar

Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen uden for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Lagringen foregår på Fort de la Prée som er beliggende på en klippe ud over Atlanterhavet. Fadene med denne cuvée tilbringer den sidste tid i en unik kælder kun få meter fra hvor Atlanterhavets bølger brydes. Dette tilfører et endnu større mineralsk element til smagen.

I Glasset: Cliffside Cellar er domineret af det salte element. Farven er dyb gylden efter mange år på egetræsfade. Duften er styret af orangeskal og rosiner. Hertil et mineralsk element og lidt sødme fra fadet. Smagen er tæt og flot struktureret med bløde noter fra fadet og høj intensitet fra frugten.

Land: Frankrig
Område: Ile de Ré (Cognac) 
Alder: U/Å 
Drue: Ugni Blanc, Colombard 
Indhold: Cognac 
Størrelse: 70.00 cl 
Alkohol (%): 40.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler