Legende "R" Bordeaux Blanc, DBR (Lafite)

119,75  m/Moms
( 95,80  u/Moms )
ekskl. levering
Hvidvin fra Bordeaux er en af denne verdens gode hemmeligheder. Her er super meget smag for pengene og en eminent balance i glasset.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Hvidvin fra Bordeaux er en af denne verdens gode hemmeligheder. Her er super meget smag for pengene og en eminent balance i glasset.

Området og Producenten: Chatêau Lafite Rothschild er i dag et af de bedste producenter i verden. Når de sætter deres gode navn på en vin er det fordi kvaliteten er i top.

Les Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-Klassificationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af  Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje.

Vinen: De senere år har fremstillingen af hvidvin i Domaines Barons de Rothschild (Lafite) udviklet sig meget. Ekspertisen har man udviklet på Château Rieussec i Sauternes, hvor man også fremstiller en tør hvid udgave i høj kvalitet. Denne vin kan kaldes en lillebror til denne og har med sin relativ høje andel af Semillon i blandingen en god frugtkarakter og blød stil. Vinen fremstilles en blanding af Sauvignon Blanc og Semillon. Vinen gæres ved lav kontrolleret temperatur, for at beholde den rene grønne frugt og lagres uden brug af egetræsfade.

I Glasset: Smuk stråfarvet vin med en ekspressiv duft af citrus og modne pærer. Smagen har god fylde og en meget livlig frugtpalet med æbler, pærer og lyche. Frugtsyren giver en god baggrund og en vin der er velegnet til mad.

Servering: Herlig hvidvin som er velegnet til fiskeretter, lyst kød, salater og milde oste og aperitif. Server ved 8-10°C.

Pressen:
Årgang 2012
FINANSBUREAUET - 6 stjerner / "TESTVINDER" - "En superflot velstruktureret hvid Bordeaux med hyldeblade og citrus i næsen og frisk mund med spændstig syre og noter af toast og modne æbler. En vin som begejstrede alle i panelet..." (28-04-2014)

Dagens.dk - 6 stjerner / "TESTVINDER" - (29-04-2014)

Politiken - 5 vinglas / "UGENS VIN" - "Delikat, blomstrende sauvignonnæse med lidt sødme. Men fin tør smag – ret slank og frisk. Indtagende og pænt kompleks stil i dette prisleje." (20-04-2014)

VinAvisen - 5 stjerner - "Et fad østers og en hvid bordeaux...her er vinen, frisk, tør, fint aromatisk, lavet på druerne Sémillon og Sauvignon Blanc." (Uge 14 / 2014)

Spis Bedre - ANBEFALET - "Dufter og smager som en sommerdag af honning, lime, kaprifolie og gule blommer. En dejlig tørstslukker med en fin syre og en anelse fedme, der giver en rund, frisk og frugtig vin." (April nr. 2014)

Årgang 2011
VinAvisen - 5 stjerner - "Næsen i glasset - er det en Sauternes? Nej, men druen Sémillon får en til at tro det. Her har den selskab af Sauvignon Blanc, og resultatet er blevet en frisk hvidvin i typisk Bordeaux-stil, god til fisk og skaldyr." (Uge 40 / 2013) 

FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Flot og velstruktureret hvid Bordeaux med toner af hyldetræsbark, pære og smørtoast. Super håndværk." (11-03-2013)

Årgang 2010
VinAvisen - 5 stjerner - "Let og frisk, mellemfyldig og fint krydret hvidvin på druerne Sémillion og Sauvignon Blanc." (Uge 5 / 2012)

Land: Frankrig
Område: Bordeaux
Årgang: 2014   
Drue: Sauvignon Blanc og Semillon 
Indhold: Hvidvin
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 11.50 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler