Legende "R", Domaines Barons de Rothschild (Lafite) - Bordeaux

119,75  m/Moms
( 95,80  u/Moms )
ekskl. levering
En herlig saftig Bordeaux fra folkene bag Château Lafite-Rothschild. Baseret på en traditionel drueblanding i Bordeaux fremstår vinen med elegance, stil og blød frugt. Chatêau Lafite Rothschild er i dag en af de bedste producenter i verden. Når de sætter deres gode navn på en vin er det fordi kvaliteten er i top.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En herlig saftig Bordeaux fra folkene bag Château Lafite-Rothschild. Baseret på en traditionel drueblanding i Bordeaux fremstår vinen med elegance, stil og blød frugt.

Området og producenten: Chatêau Lafite Rothschild er i dag et af de bedste producenter i verden. Når de sætter deres gode navn på en vin er det fordi kvaliteten er i top.

Les Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-Klassificationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af  Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje.

Vinen: Denne vin er sammensat efter klassiske Bordeaux forskrifter. Fordelen ved at fremstille vin i Bordeaux er at man kan bruge forskellige mængder af de enkelte druer, alt efter hvad der er mest vellykket i den enkelte årgang. Denne vin er blandet med mest Cabernet Sauvignon, tilsat mindre mængder af regionens andre noble druesorter: Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot. En stor del af mosten lagres i 9 måneder på franske egetræsfadem for at tilføre vinen mere kompleksitet.

I glasset: Dyb lilla farve med en charmerende duft af solbær, kirsebær og lidt toastede noter fra fadlagringen. Smagen er fyldig og struktureret med gode bløde tanniner og en frugtdomineret afslutning af smagen.

Servering: Perfekt rødvin til enkle retter af oksekød, kalv og milde oste. Server ved 16-18°C.

Pressen:
Årgang 2011
VinAvisen - 5 stjerner - "En vellavet Bordeaux-rødvin med traditionel tørhed, men også med frugt og en lille druesødme. Dertil fint integreret fadsmag." (Uge 46 / 2014)

Årgang 2010
FINANSBUREAUET - 6 stjerner - "Blød og utroligt vellavet Bordeaux fra årgang 2010 med stor frugtfylde og diskret præg af eg og toast. Virkelig vellavet." (31-08-2012)

VinAvisen - 5 stjerner - "Denne rødvin har en inviterende duft og en lækker, fint krydret Bordeaux-smag. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet. Så bliver den ekstra lækker." (Uge 30 / 2012)

BT - 5 stjerner - "Flot, rund og medium kraftig rødvin, med god tannin i saftig, lang smag af lidt krydderurter, modne solbær, mørke kirsebær, vaniljestrejf og lidt mørk toast." (12-05-2012)

AOV.dk - "Ugens vinder" (Uge 20 / 2012)

Årgang 2009
Den Franske Lilje 2011

Land: Frankrig
Område: Bordeaux
Årgang: 2011
Druer: Cabernet Sauvignon 70%, Merlot 20% og Cab.Franc 10%
Indhold: Rødvin
Størrelse: 75 cl.
Alkohol (%): 12.50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler