Château Peyre-Lebade, Haut-Medoc

189,75  m/Moms
( 151,80  u/Moms )
ekskl. levering
En herlig klassisk Haut-Médoc fra Rothchild-baron Benjamins med koncentration og længde. Her forenes den klassiske mørke kraft med bløde tanniner. Sublim rødvin til fx stegt kød af okse og kalv med ovnbagte grøntsager.
Vægt: 1.350
Lager: Leveringstid er 2-5 hver dag(e).
Log ind her for at købe

En herlig klassisk Haut-Médoc med koncentration og længde. Her forenes den klassiske mørke kraft med bløde tanniner.

Området og producenten: Området Haut-Médoc ligger nord for Bordeaux by. Château Peyre-Lebade ligger i hjertet af Haut-Médoc-kommunen Listrac-Médoc, 34 km nordvest for byen Bordeaux. Slottets jorder dækker et areal på 56 ha, hvor jorden på overfladen består af grus, der hviler på en hård undergrund af ler og kalksten. Den magre, veldrænede jord skaber voksested for egnens klassiske druesorter: Merlot, Cabernet-Sauvignon og Cabernet-Franc. Alle parceller blev genplantet mellem 1987 og 1989. Vinstokkene, der i dag har en god alder, giver koncentrerede druer. Slottet drives i dag af Domaines Barons de Rothschild (Lafite) i samarbejde med Baron Benjamin de Rothschild.

Vinen: Denne fremragende vin er fremstillet hovedsageligt på Merlot-druer, samt mindre dele af Cabernet Sauvignon- og Cabernet Franc-druer. Afhængigt af årgangen består mellem 65% og 75% af vinen af Merlot, som giver en blød og behagelig vin. Druerne er høstet i slutningen af september og begyndelsen af oktober ved god modenhed og bragt direkte til vineriet. Ved ankomst gennemgår druerne en indledende sortering, hvorefter de vinificeres på rustfrie ståltanke ved kontrollerede temperaturer på 24-26ºC i vineriets kælder. Efter endt gæring lagres vinen 12-16 måneder på egetræsfade.

I glasset: Château Peyre-Lebade er intens rød i glasset med en næsten lilla tone. Duften er fuld af modne røde bær som kirsebær, solbær og blommer, med elegante noter af kanel, vanilje og lakrids. I smagen går noterne fra duften igen, og vinen opleves fyldig og koncentreret med flot afrundede tanniner og en lang vedvarende eftersmag, der runder vinen af på fineste vis.

Servering: Sublim rødvin til fx stegt kød af okse og kalv med ovnbagte grøntsager. Serveres ved 16-18°C.

Pressen:
Årgang 2011
Information - 5 stjerner - "Rothchild-baron Benjamins 2011 Haut-Medoc Peyre-Labade er en klassevin med stor frugtkoncentration, moden bouquet og flotte rundede tanniner." (14-09-2014)

Land: Frankrig
Område: Bordeaux (Haut-Medoc) 
Årgang: 2011
Drue: 65-75% Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc.  
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75.00 cl 
Alkohol (%): 13.00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler