Trumpeter Malbec, Rutini Wines

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
Trumpeter henviser til en god lyd og i dette tilfælde til en rigtig god smag. Trumpeter Malbec er en frugtbombe uden lige.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Trumpeter henviser til en god lyd og i dette tilfælde til en rigtig god smag. Trumpeter Malbec er en frugtbombe uden lige.

Området og Producenten: Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, da Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i sin hjemby, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for sine vines ekstraordinære kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker, der ligger i forskellige områder af Mendoza-regionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt for Rutini Wines at dyrke de enkelte druetyper i det område, der giver hver druetype de mest optimale vækstbetingelser.

De oprindelige bygninger fra 1885, som ligger i Maipú, blev gennemrenoveret i 1990’erne og fik installeret helt ny teknologi. Den oprindelige arkitektur er dog bevaret. I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza. Allerede i marts 2009 stod vineriet klar til at modtage den første høst.

Hos Rutini Wines fokuseres der på at opnå de bedste druer ved at holde udbyttet lavt, udføre beskæring af vinstokkene og ved at høste druerne i hånden. Fordi der holdes nøje øje med alle detaljer, er folkene hos Rutini Wines i stand til at høste druerne på det helt rigtige tidspunkt.

Vinen: Vinen består 100% af Malbec. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er om dagen solrigt og tørt og giver dermed perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne. De høstes i hånden, når de har opnået perfekt modenhed og køres straks til vineriet.

Efter endt malolaktisk gæring ligger vinen på 30% nye franske egetræsfade, 30% nye amerikanske egetræsfade og 40% brugte amerikanske egetræsfade i syv måneder.

I Glasset: Trumpeter Malbec har en tæt, mørk farve i glasset og duften af kirsebær efterfølges af en snert af kanel og søde krydderier. Munden fyldes af en frugtrig vin med masser af smag, intense tanniner og smagen af kirsebær, brombær, boysenbær og blommer blandet med hints af kardemomme og peber. Eftersmagen er lang og fyldig.

Servering: Serveres til kraftige kødretter, så som en god bøf eller grillet kød. Serveri v/16-18ºC

Pressen:
Årgang 2014
FINANSBUREAUET - 5 stjerner - "Frugtdreven argentinsk Malbec med righoldige mængder ribs, solbær og hvid peber i næsen, flot blød mund med pæn tanninstruktur og præg af kirsebær og reneklode og strejf af vanilje og toast i den lange eftersmag." (03-10-2016)

VinAvisen - 5 stjerner - "En rigtig god rødvin med en god duft og en frugtagtig, fyldig og blød smag med noter af brombær, kirsebær og blommer. Dertil fint integrerede fadnoter." (Uge 15 / 2016)

Land: Argentina
Område: Mendoza
Årgang: 2014 
Drue: Malbec
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75,00 cl 
Alkohol (%): 13,50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler