Trumpeter Cabernet Sauvignon, Rutini Wines

99,75  m/Moms
( 79,80  u/Moms )
ekskl. levering
Trumpeter henviser til en god lyd og i dette tilfælde til en rigtig god smag. Et fremragende eksempel på, hvordan en vin på Cabernet Sauvignon skal smage.
Vægt: 1.350
Lager: På lager
Log ind her for at købe

Trumpeter henviser til en god lyd og i dette tilfælde til en rigtig god smag. Et fremragende eksempel på, hvordan en vin på Cabernet Sauvignon skal smage.

Området og Producenten: Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, da Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i sin hjemby, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for sine vines ekstraordinære kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker, der ligger i forskellige områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt for Rutini Wines at dyrke de enkelte druetyper i det område, der giver hver druetype de mest optimale vækstbetingelser.

De oprindelige bygninger fra 1885, som ligger i Maipú, blev gennemrenoveret i 1990’erne og fik installeret helt ny teknologi. Den oprindelige arkitektur er dog bevaret. I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza. Allerede i marts 2009 stod vineriet klar til at modtage den første høst.

Hos Rutini Wines fokuseres der på at opnå de bedste druer ved at holde udbyttet lavt, udføre beskæring af vinstokkene og ved at høste druerne i hånden. Fordi der holdes nøje øje med alle detaljer, er folkene hos Rutini Wines i stand til at høste druerne på det helt rigtige tidspunkt.

Vinen: Vinen består 100% af Cabernet Sauvignon. Druerne dyrkes på Rutinis marker i Tupungato med kontrolleret vanding og ingen brug af gødning. Klimaet i Tupungato er om dagen solrigt og tørt og giver dermed perfekt modning af druerne. Nætterne er kolde og sammen med den kontrollerede vanding giver det en god balance mellem sukker og syre i druerne. De høstes i hånden, når de har opnået perfekt modenhed og køres straks til vineriet.

Efter endt malolaktisk gæring ligger vinen på 60% brugte franske egetræsfade og 40% nye amerikanske egetræsfade i ni måneder.

I Glasset: Trumpeter Cabernet Sauvignon er intens rød i glasset. I smagen er der en koncentreret aroma af saftige bær, som ledes over i en dejlig smag af brombær og ribs med velbalancerede, bløde tanniner. I eftersmagen dukker hints af vanilje, kakao og egetræ op.

Servering: Lækker til fx grillet lyst kød eller kraftige pastaretter. Server v/14-18ºC.

Pressen:
Årgang 2014
BT – 5 stjerner + GULDMEDALJE – ”Flot, medium kraftig rødvin, lang, saftig og frugtrig smag af solbær, kirsebær, krydderurter, mørk toast og vanilje.” (16. juli 2016)

VinAvisen - 5 stjerner - "En dejlig fyldig og frugtrig rødvin med en ren og intens smag af bær. Der er dog ikke kun frugt men også et tilpas tanninbid. Eftersmagen er blød og rund." (Uge 18 / 2016)

Land: Argentina
Område: Mendoza
Årgang: 2014 
Drue: Cabernet Sauvignon
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75,00 cl 
Alkohol (%): 13,50

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler