Rutini Cabernet-Malbec, Bi Varietales

169,75  m/Moms
( 135,80  u/Moms )
ekskl. levering
En fremragende blanding af 50% Cabernet Sauvignon og 50% Malbec, som på fornemste vis viser, hvad der kan udrettes med druer fra Uco Valley, Mendoza.
Vægt: 1.500
Lager: På lager
Log ind her for at købe

En fremragende blanding af 50% Cabernet Sauvignon og 50% Malbec, som på fornemste vis viser, hvad der kan udrettes med druer fra Uco Valley, Mendoza.

Området og Producenten: Familien Rutinis vinmagertradition startede tidligt i det 19. århundrede i Le Marche i Italien, da Francisco Rutini lavede vin til indbyggerne i sin hjemby, Ascoli Piceno. Hans eneste søn Felipe Rutini immigrerede til Argentina, hvor han plantede sine første vinstokke i Coquimbito, Maipú i Mendoza-provinsen.

Siden grundlæggelsen i 1885 er Rutini Wines blevet anerkendt for sine vines ekstraordinære kvalitet og karakter. I dag har Rutini Wines vinmarker, der ligger i forskellige områder af Mendozaregionen. Vinmarkernes forskellige placering gør det muligt for Rutini Wines at dyrke de enkelte druetyper i det område, der giver hver druetype de mest optimale vækstbetingelser.

De oprindelige bygninger fra 1885, som ligger i Maipú, blev gennemrenoveret i 1990’erne og fik installeret helt ny teknologi. Den oprindelige arkitektur er dog bevaret. I oktober 2008 udvidede Rutini Wines og byggede et nyt vineri i Uco Valley, Mendoza. Allerede i marts 2009 stod vineriet klar til at modtage den første høst.

Hos Rutini Wines fokuseres der på at opnå de bedste druer ved at holde udbyttet lavt, udføre beskæring af vinstokkene og ved at høste druerne i hånden. Fordi der holdes nøje øje med alle detaljer, er folkene hos Rutini Wines i stand til at høste druerne på det helt rigtige tidspunkt.

Vinen: Rutini Bi Varietal består af 50% Cabernet Sauvignon og 50% Malbec. Cabernet Sauvignon-druerne dyrkes i Tupungato og Malbec-druerne dyrkes i La Consulta. Både klima og jordbundsforhold er forskellige i Tupungato og La Consulta og skaber herved de bedste betingelser for hver drue, som høstes når de er optimalt modne.

Efter endt malolaktisk gæring lagres vinen på 50% nye franske egetræsfade og 50% nye amerikanske egetræsfade i 12 måneder. Lagringen på nye fade giver vine, der er beregnet til aldring.

I Glasset: Rutini Bi Varietal har en flot, mørk rød farve. Duften er fyldig og frugtrig med aromaer af kirsebær, marmelade og blommer. I munden kombineres moden frugt med rige krydderier som vanilje og chokolade fra tiden på egetræsfade. Eftersmagen er lang og vedholdende med silkebløde tanniner.

Servering: En glimrende ledsager til en god kalvesteg eller rødt kød. Server ved 14-18ºC.

Pressen:
Årgang 2013
VinAvisen - 5 stjerner - "En stor, koncentreret og harmonisk rødvin på Cabernet Sauvignon og Malbec. Den har masser af modne solbær i duft og smag og fine krydrede noter, der giver perfekt modspil til frugtsødmen. En vin, der er hver en krone værd." (Uge 21 / 2016)

Land: Argentina
Område: Mendoza (Uco Valley)
Årgang: 2013 
Drue: Cabernet Sauvignon 50% og Malbec 50%
Indhold: Rødvin 
Størrelse: 75,00 cl 
Alkohol (%): 14,00

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
Vi anbefaler